ειδήσεις

Σε ψυκτική αποθήκη στον Πειραιά, κατασχέθηκαν 30 κιλά κατεψυγμένα κοτόπουλα, προέλευσης Βελγίου, λόγω απουσίας του κωδικού κτηνιατρικής ένδειξης και του αριθμού παρτίδας στις συσκευασίες του προϊόντος (όλο το άρθρο)


Και αυστηροποίηση της ρύθμισης των 100 δόσεων και ακόμη περισσότερες κατασχέσεις καταθέσεων ή εις χείραν τρίτου, και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για το δημόσιο, και νέος αυστηρότερος Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και νέος ηλεκτρονικός «μεγάλος αδερφός» για να φαίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού όσοι έχουν χρήματα ή λοιπά περιουσιακά στοιχεία στην άκρη αλλά χρωστούν ταυτόχρονα στο δημόσιο. Το (όλο το άρθρο)

Στα ύψη ο ανταγωνισμός μετά την είσοδο των Αμερικανών, με το τηλεοπτικό τοπίο να μετασχηματίζεται και τη σύγκλιση με τις τηλεπικοινωνίες να μοιάζει μονόδρομος για τις ελληνικές εταιρείες. Περίπου 950 χιλιάδες συνδρομητές αριθμεί σήμερα η ελληνική αγορά, με την Cosmote TV, τη Nova και πλέον το Netflix να τη μονοπωλούν\. (όλο το άρθρο)

Τα stress tests που θα διενεργήσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τον ερχόμενο Φεβρουάριο θεωρούν ως το μεγαλύτερο «στοίχημα» που καλούνται να κερδίσουν οι Έλληνες τραπεζίτες, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν θα υπάρξουν «δυσάρεστες εκπλήξεις» και «συστημικές διαταραχές» από αυτά. Και αυτό γιατί η εικόνα που διαμορφώνεται σήμερα στον κλάδο δείχνει να βελτιώνεται σημαντικά. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος