ειδήσεις

Η Audre Lorde, Αμερικανή ποιήτρια, φιλόσοφος, ακτιβίστρια (1934-1992) είχε πει, «Ο πόνος είναι σημαντικός: πώς τον αποφεύγουμε, πώς υποκύπτουμε σε αυτόν, πώς ασχολούμαστε με αυτόν, πώς τον υπερβαίνουμε». . (όλο το άρθρο)


Εάν ταξιδεύετε συχνά, με αυτούς τους έξυπνους τρόπους θα αποφύγετε τις υπερβολικές χρεώσεις εξαιτίας του βάρους της βαλίτσας σας στο αεροδρόμιο (όλο το άρθρο)

Κύμα σφοδρού ψύχους θα χτυπήσει από απόψε το βράδυ τη χώρα, με χιόνια,  ισχυρούς βοριάδες και τσουχτερό κρύο. Τα φαινόμενα αναμένεται να διατηρηθούν ως την Παρασκευή. (όλο το άρθρο)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, το  Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θα καταβληθεί στους δικαιούχους στις 26 Ιανουαρίου (όλο το άρθρο)

Σε παγκόσμιο επίπεδο η Ελλάδα βρίσκεται στην 90η θέση πίσω από την Κένυα, τις Φιλιππίνες και το Νεπάλ (όλο το άρθρο)

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει εργαστήριο καλλιγραφίας στο Ιστορικό Αρχείο στον Ταύρο για την ιστορία των ελληνικών καλλιγραφικών γραμματοσειρών. . (όλο το άρθρο)

"Θα υπάρχει χρέωση για όσους δεν είναι κάτοικοι των περιοχών αυτών, όταν εγκατασταθεί το νέο ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων", ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης. . (όλο το άρθρο)

Δήμος Λαγκαδά, Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης: Διοργανώνουν σεμινάρια για την καλλιέργεια αρωματικών, φαρμακευτικών φυτών (όλο το άρθρο)

Δωρεάν βιωματικά σεμινάρια «Ποιότητα ζωής και ανεργία» διοργανώνονται στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας « Ιωάννης Δ. Διαμαντής», στη Θεσσαλονίκη. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος