ειδήσεις

Πάνω από 370 κιλά ακατέργαστης κάνναβης βρήκαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος έπειτα από έλεγχο που έκαναν σε φορτηγό - ψυγείο με επικαθήμενο στον νότιο λιμένα Πατρών. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο φορτίο του επικαθήμενου, το οποίο αποτελείτο από παλέτες με διαφημιστικό υλικό, εντοπίστηκαν κρυμμένες σε όλο το μήκος της οροφής και σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, 120 αεροστεγείς (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Η Βάσω Κολλιδά που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε θεατρική πρεμιέρα, μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί και αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της και πώς κατάφερε να τα χάσει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. «Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου δεν πήρα πολλά κιλά. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω: 1.Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Απαγόρευση κυκλοφορ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη εξομολογήθηκε τον εθισμό που είχε στο φαγητό! Είχε φτάσει μάλιστα να ζυγίζει από 58 κιλά, 105!Όπως είπε η ίδια έτρωγε κρυφά ενώ σήμερα έχει ακόμη μέσα της τον φόβο αυτού του εθισμού. «Ένιωθα πολύ έντονα όχι μόνο τι θα φάω τώρα αλλά τι θα φάω σε λίγο, τι θα φάω αύριο. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος