ειδήσεις

Επιχειρηματίας της Ρόδου προσφερε 4.500 σουβλάκια για να μπορέσουν να «τσικνίσουν» σήμερα το βράδυ στο πλαίσιο του σχετικού εθίμου, κάτοικοι του νησιού που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Σε συναγερμό βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης, καθώς εξετάζεται με πολύ προσοχή η περίπτωση απαγωγής ενός Κρητικού επιχειρηματία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές οι οποίες τις τελευταίες ώρες εξετάζουν το ενδεχόμενο απαγωγής του γιου πολύ γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πολυτελές αυτοκίνητο του εντοπίστηκε στην περιοχή των Καλεσσών από διερχόμενους οδηγούς. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης των επιχειρηματικών χρεών θα είναι το πρώτο νομοσχέδιο της 2ης αξιολόγησης που θα ψηφιστεί από τη Βουλή. Χθες το σχέδιο νόμου μπήκε στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή και. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη" εντάσσεται το έργο ανάπλασης της παραποτάμιας περιοχής της Τύριας με προυπολογισμό 715 χιλιάδες ευρώ.Ο Δήμος Δωδώνης, μετά την ολοκλήρωση της αρχιτεκτονικής μελέτης για το συγκεκριμένο έργο, προχώρησε άμεσα στην σύνταξη του φακέλου και τον Αύγουστο υπέβαλε την πρόταση για ένταξη στην πρόσκληση «Παρεμβάσεις αναβάθμισ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται γύρω από τον 50χρονο γιο παγίγνωστου, σε όλη την Κρήτη για την δραστηριότητά του, επιχειρηματία, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι έπεσε θύμα απαγωγής.  Τις τελευταίες ώρες ο 50χρονος, επιχειρηματίας και ό ίδιος, δεν είχεδώσει σημεία ζωής, σύμφωνα με αναφορές. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές της Κρήτης μετά την εξαφάνιση κάτω από περίεργες συνθήκες του γιού μεγαλοεπιχειρηματία ενώ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ 2 ΟΧΗΜΑΤΩΝΓνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας αγνοείται τις τελευταίες ώρες με τις αρχές να εξετάζουν και το ενδεχόμενο της απαγωγής καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία συγκλίνουν σ΄ αυτό. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Σύμφωνα με έγγραφο του ΕΦΚΑ είναι δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος καταβολής χιλιάδων συντάξεων μέχρι τον Οκτώβριο.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Όσοι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν μπορούν να επισκεφτούν το σπίτι του "Άλλου Ανθρώπου" Πλαταιών 55 στον Κεραμεικό από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν χθες Τετάρτη εναντίον μιας Αμερικανίδας διπλωμάτη, η οποία φέρεται να έδωσε πληροφορίες σε Κινέζους πράκτορες των υπηρεσιών Πληροφοριών με αντάλλαγμα χιλιάδες δολάρια και διάφορα δώρα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την άμεση θεσμοθέτηση βιώσιμη ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία ανάλογα με τις δυνατότητες του οφειλέτη ζήτησε με επίκαιρη ερώτηση του ο Γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προκειμένου να δοθεί ανάσα σε χιλιάδες πολίτες που λόγω της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος