ειδήσεις

171 ημέρες διήρκησαν οι διαπραγματεύσεις για την συγκρότηση κυβέρνησης στην Γερμανία μετά τις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου του 2017. Η Άνγκελα Μέρκελ είναι συνολικά 4. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

«Ήδη η καγκελάριος Μέρκελ είχε παρέμβει στον ίδιο τον κύριο Eρντογάν» για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς, ως άλλη μια απτή απόδειξη ότι «οι ευρωπαίοι εταίροι δείχνουν την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους» στην Ελλάδα, μετά το πέρας του Συμβουλίου Εξωτερικών υποθέσεων στις Βρυξέλλες. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στη δραματική κατάσταση όπου επικρατεί στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας αναφέρεται το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».  . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αβραντίνης: «Στη Γερμανία οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν ξεπερνούν το 12%, ενώ στην Ελλάδα ξεπερνούν το 17%» - «Ένας δημόσιος υπάλληλος χρειάζεται περίπου επτά ιδιωτικούς υπαλλήλους για να πληρώνουν το μισθό του» (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο σκoτσέζος συγγραφέας Φίλιπ Κερ, γνωστός ως δημιουργός του μυθιστορηματικού ντετέκτιβ Μπέρνι Γκούντερ, πέθανε στην ηλικία των 62 ετών. Ο βραβευμένος συγγραφέας έγραψε μια σειρά από ιστορικά θρίλερ που τοποθετούνται χρονικά στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου και του ψυχρού πολέμου. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος