ειδήσεις

ART - ΝΕΑ Ο βετεράνος Αμερικανός ηθοποιός Χάρι Ντιν Στάντον, που στη διάρκεια της καριέρας συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες και έπαιξε σε ταινίες όπως ο «Νονός ΙΙ» και «Παρίσι – Τέξας», πέθανε σε ηλικία 91 ετών. Είχε στο ενεργητικό του περισσότερες από 70 ταινίες και πολλές τηλεοπτικές σειρές. (όλο το άρθρο)


ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Την ώρα που περισσότεροι από 22 άνθρωποι έπεφταν νεκροί στην Ανατολική Γούτα το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αποφάσιζε ομόφωνα 30ήμερη κατάπαυση του πυρός σε ολόκληρη τη Συρία για να επιτραπεί η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και η μεταφορά τραυματιών. . (όλο το άρθρο)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η Ενιαία Πανελλαδική Οργάνωση Νέων (ΕΠΟΝ) υπήρξε η μεγαλύτερη, η πιο δημιουργική, η πλέον ηρωική και πιο ματοβαμμένη οργάνωση σε όλη την ιστορία του ελληνικού κινήματος νεολαίας. Ξεκίνησε ως πλατιά αντιφασιστική, προοδευτική, φιλειρηνική οργάνωση νεολαίας δίπλα στο ΕΑΜ. (όλο το άρθρο)

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ Κρυμμένος στον χώρο αποσκευών ενός λεωφορείου στην περιοχή του Παρισιού βρέθηκε ο πίνακας του 19ου αιώνα του Εντγκάρ Ντεγκά «Les Choristes», ο οποίος είχε κλαπεί στα τέλη του 2009 από το Μουσείο Καντινί στη Μασσαλία, στο οποίο το είχε δανείσει για μια έκθεση, χωρίς να διαπιστωθεί ίχνος διάρρηξης. . (όλο το άρθρο)

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Tο ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε σήμερα στις επόμενες σελίδες προέρχεται από το Αρχείο των τέως Βασιλικών Ανακτόρων (φ.390, εγγρ. (όλο το άρθρο)

ΑΣΙΑ/ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ Νοτιοκορεάτες διαδηλωτές προσπάθησαν να εμποδίσουν τη διέλευση της αυτοκινητοπομπής, η οποία μετέφερε την αποστολή υψηλού επιπέδου της Βόρειας Κορέας για τη λήξη των χειμερινών Ολυμπιακών, καθώς ο επικεφαλής της Κιμ Γιονγκ Τσολ κατηγορείται για τη βύθιση ενός πολεμικού πλοίου της Νότιας Κορέας κατά την οποία χάθηκαν 46 (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος