ειδήσεις

ART - ΝΕΑ Η Θεοδώρα Σιάρκου, δωρική, φιγούρα αρχαίας τραγωδίας, φέτος «διδάσκει» στη σκηνή πώς μια νέα σε ηλικία ηθοποιός μπορεί να ενσαρκώσει με τέτοια ταύτιση τον ρόλο μιας μάνας που η δίνη της Ιστορίας την οδήγησε σε μια πράξη έσχατης αγάπης: την προδοσία. Τη συναντήσαμε σε ένα καφέ στου Ψυρρή μια μέρα που «τιμούσε» όπως έπρεπε το (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η Νεανική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης παρουσιάζει την παράσταση «Ο Δόκτωρ Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ» του Ρόμπερτ Στίβενσον (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η αλλαγή του συστήματος τροφίμων είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι για να μειώσουν τα επίπεδα άνθρακα, και να αποκτήσουν επισιτιστική ασφάλεια (όλο το άρθρο)

τοπικά

Για δεύτερη χρονιά για τους µικρούς φίλους, την περίοδο των εορτών. Είναι ένα έργο ύµνος στην φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, που δηµιουργεί όµορφες εικόνες, σπουδαία συναισθήµατα, γλυκές αναµνήσεις, κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να µάχονται, να ελπίζουν Το έργο εκτυλίσσεται την παραµονή των Χριστουγέννων και διαδραµατίζεται µεταξύ φαντασίας και πραγµατικότητας!!! Το Όνειρο, η Φαντασία, οι [ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Βέροιας σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ διοργάνωσαν την Κυριακή στην Βέροια εκδήλωση με θέμα "Όταν η τέχνη συναντά την βία". Ήταν μια πρωτότυπη, μια διαφορετικά, εκδήλωση στην οποία παρουσίαστηκε το πως αποτυπώνονται οι σκηνές βίας στην ζωγραφική, τον κινηματογράφο και το θέατρο. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος