ειδήσεις

ART - ΝΕΑ Εκδήλωση με θέμα «Πενήντα χρόνια ανθρωποφύλακες. Η άγνοια και η αδιαφορία του πολίτη είναι συνενοχή» οργανώνεται σήμερα στο Βιβλιοπωλείο Μπιτσάκου στο Βραχάτι Θα μιλήσει ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Περικλής Κοροβέσης. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορεί να διατείνεται πλέον ότι θα φιλοξενήσει την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023, όπως προβλεπόταν ως (όλο το άρθρο)

τοπικά

Έψαχναν χρυσό σε δασική περιοχή του Παρανεστίου Δράμας   Χειροπέδες σε έξι άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς, […] (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

"Ατζέντη επιχειρηματικών συμφερόντων", χαρακτηρίζει τον 'Αδωνι Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στο περιοδικό Focus, και του καταλογίζει ότι "ξεπερνά τα δικά του όρια της φαιδρότητας" (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Καθυστερήσεις στην ατζέντα των μεταρρυθμίσεων της ευρωζώνης λόγω της πολιτικής κρίσης στη Γερμανία, αναμένει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Προϋπολογισμού Γκίντερ Έτινγκερ. Για όλα τα θέματα «δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση χωρίς τη Γερμανία», είπε χαρακτηριστικά. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος