ειδήσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ για τη Δυτική Ελλάδα το Σάββατο και την Ανατολική χώρα την Κυριακή (όλο το άρθρο)


"Οι σχετικές αποφάσεις στο συμβούλιο των κρατών-μελών να λαμβάνονται με ειδική πλειοψηφία και όχι με ομοφωνία" δήλωσε ο Π. Μοσκοβισί. (όλο το άρθρο)

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας θα συμμετέχουν με στάσεις εργασίας στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (όλο το άρθρο)

Η αλόγιστη χρήση της, έχει βάλει «βόμβα» στα θεμέλια του οικοσυστήματος (όλο το άρθρο)

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πληροφοριακού Συστήματος «Εργάνη» πρόκειται για την υψηλότερη επίδοση ενδεκαμήνου έτους από το 2001 μέχρι σήμερα (όλο το άρθρο)

Από την έκρηξη ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο πρατήριο όσο και σε κοντινά σπίτια και καταστήματα (όλο το άρθρο)

Η απώλεια του Σπύρου Ασδραχά αφήνει φτωχότερη τόσο την επιστημονική κοινότητα, όσο και την Αριστερά. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. (όλο το άρθρο)

Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει πληρώσει πάνω από 25 δισεκατομμύρια ευρώ, σε πρόστιμα (όλο το άρθρο)

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πρόκληση απωλειών ή ζημιών από τον σεισμό, ο οποίος είχε εστιακό βάθος 57 χιλιομέτρων (όλο το άρθρο)

Χθες, υπήρξε αντίδραση από τον δήμαρχο Λέσβου, όπου δημοτικοι υπάλληλοι μετά από εντολές του, δεν επέτρεψαν την εκφόρτωση των οικίσκων (όλο το άρθρο)

Η επιχείρηση ονομάσθηκε Τerramara Closed και πραγματοποιήθηκαν έφοδοι σε πολλές περιφέρειες της χώρας (όλο το άρθρο)

Οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος - Τι απαντά (όλο το άρθρο)

Στόχος της κυβέρνησης είναι η μετάβαση αυτή να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε οι λιγνιτικές περιοχές να αποτελέσουν τα πρότυπα ενός νέου αναπτυξιακού υποδείγματος, περιβαλλοντικά και κοινωνικά βιώσιμου (όλο το άρθρο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται για δεύτερη ημέρα ο προϋπολογισμός του 2018. Η συζήτηση θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. (όλο το άρθρο)

Την ώρα που Ιράν, ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία αλληλοκατηγορούνται (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος