ειδήσεις

Η Κ. Παπανάτσιου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αύξησης των δόσεων για τις ρυθμίσεις που ισχύουν σήμερα για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φυσικών προσώπων. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Έναν αναλυτικό οδηγό με επεξηγήσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό και τη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων εξέδωσε το Οικονομικό (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αυτοματοποιείται η «συλλογή» των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία για την ρύθμιση των 120 δόσεων για ελεύθερους επαγγελματίες (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στις 16 Απριλίου, ορίζεται η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή αίτησης ρύθμισης οφειλών σε έως 120 δόσεις (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  Στις 16 Απριλίου 2018 ορίστηκε η ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία οι ασφαλισμένοι του τ. Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για τη ρύθμιση των οφειλών τους σε έως και 120 δόσεις. (όλο το άρθρο)

οικονομία

«Οι κινήσεις που θα γίνουν από τώρα και μέχρι το τέλος του προγράμματος, στα τέλη Αυγούστου, θα καθορίσουν αν η Ελλάδα θα μπορεί να έχει μια (όλο το άρθρο)

blogs

Ποια η συκοφαντία για τα προϊόντα Σκλαβενίτης; Θύμα fake news έπεσε η αλυσίδα Σκλαβενίτης με αφορμή τις τεταμένες το τελευταίο διάστημα σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Το θέμα αφορά σε μία είδηση που «ταξίδεψε» σε όλο το διαδίκτυο σύμφωνα με την οποία ο Σκλαβενίτης έδωσε εντολή να κατεβούν από τα ράφια του όλα τα προϊόντα […] Το άρθρο Θύμα απάτης ο Σκλαβενίτης: Ποια η συκοφαντία για προ (όλο το άρθρο)

πολιτική

Με ιδιαίτερα προκλητικές δηλώσεις επανέρχεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Χάνοντας για άλλη μια φορά το μέτρο ο τούρκος πρόεδρος εξαπολύει «πυρά» κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την «μπάλα» να παίρνει ξανά και την Ελλάδα, με αφορμή την έγκριση νέας δόσης από την Κομισιόν ύψους 3 δισ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου διαδηλώνουν εκφράζοντας την αλληλεγγύη στους δύο κρατούμενους ενόψει της τρίτης εκδίκασης της αίτησης αναστολής της εκτέλεσης ποινής τους που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου στο Εφετείο. Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος