ειδήσεις

Από σήμερα το εισιτήριο στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ είναι ένα ευρώ εντός αστικού και όχι 1,10 ευρώ, όπως ίσχυε. Έτσι, τα μηχανήματα θα δίνουν μόνο εισιτήρια των πενήντα λεπτών, του ενός και δύο ευρώ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΠΛΗΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Εδώ και μερικές ημέρες τα χάρτινα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελούν παρελθόν. Ωστόσο σε πολλών τα χέρια, τις τσέπες και τα πορτοφόλια έχουν ξεμείνει χάρτινα εισιτήρια. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε γενική απεργία προχωρούν την Τετάρτη επαγγελματίες και φορείς στη Χίο με βασικό αίτημα να διατηρηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου. Σε. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα χάρτινα εισιτήρια αποτελούν εδώ και μέρες παρελθόν, καθώς στη ζωή όσων μετακινούνται με συγκοινωνίες στην Αθήνα μπήκε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και η ηλεκτρονική κάρτα (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μειωμένες έως και 20% θα είναι οι νέες επικουρικές συντάξεις (αιτήσεις από 1/1/2015) για τις οποίες ξεμπλοκάρει η διαδικασία απονομής τους, η (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με αίτημα να διατηρηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου ως «το ελάχιστο, που μπορεί η πολιτεία να παρέχει στους κατοίκους των νησιών, για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους και τη βιωσιμότητά των επιχειρήσεών τους» απεργούν αύριο οι κάτοικοι της Χίου (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μετά από 18 ολόκληρους μήνες καθυστέρησης ξεκινά η χορήγηση των επικουρικών συντάξεων για όσους αποχώρησαν από την εργασία μετά την 1/1/2015. Οι συντάξεις είναι μειωμένες ως και 25% σε σχέση με τις παλιές. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος