ειδήσεις

Για τέταρτη φορά η Άνγκελα Μέρκελ εξελέγη καγκελάριος τής Γερμανίας από την Ομοσπονδιακή Βουλή. Έλαβε 364 ψήφους, 9 περισσότερες από όσες απαιτούνταν, αλλά 35 λιγότερες από την κυβερνητική πλειοψηφία των. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Οι φόβοι για έναν εμπορικό πόλεμο με τις ΗΠΑ ρίχνουν τη σκιά τους στη Γερμανία. Το επενδυτικό κλίμα στην κορυφαία ευρωπαϊκή οικονομία παρουσίασε αισθητή και. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ Στην Ελλάδα τα λευκά σπαράγγια δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά, καθώς πιο δημοφιλή είναι τα πράσινα σπαράγγια που τρώγονται κυρίως ως σαλάτα. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Είναι παραμύθι ότι η δουλειά ξεκίνησε με μπροστάρηδες τους κοτζαμπάσηδες και ότι το σύνθημα έδωσε ο Γερμανός Παλαιών Πατρών (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Volkswagen ανακοίνωσε την Τρίτη ότι Γερμανοί εισαγγελείς πραγματοποίησαν και πάλι έρευνες στα παγκόσμια κεντρικά της γραφεία στις αρχές Μαρτίου, (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΦΟΔΟΙ ΣΕ 13 ΚΤΙΡΙΑ Νέα έρευνα στα κεντρικά γραφεία της Volkswagen έκαναν Γερμανοί εισαγγελείς στο πλαίσιο της υπόθεσης με την παραποίηση των εκπομπών ρύπων. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος