ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Θύματα της ρύπανσης πέφτουν τα σκυλιά στην Νάβι Μουμπάι της Ινδίας. Τα ζώα έχουν αρχίσει να παίρνουν ένα μπλε. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Άλλη μία υπόθεση με εγγυμοσύνη ανήλικου, έπειτα από σεξουαλική κακοποίηση έχει προκαλέσει αγανάκτηση στην Ινδία. Αυτή τη φορά μια 10χρονη (θύμα βιασμού) στην οποία δεν επιτράπηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για τον τερματισμό της εγκυμοσύνης της, γέννησε με καισαρική τομή. (όλο το άρθρο)

blogs

Πώς γίνονται οι προσλήψεις σε ΝΕΑ και ΒΗΜΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη; Mε τηλεφωνήματα άρχισαν οι προσλήψεις σε ΝΕΑ και ΒΗΜΑ από τη νέα εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στόχος να κυκλοφορήσει το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή και ίσως τα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου – φυσικά με πολύ λιγότερες σελίδες και χωρίς τα ειδικά ένθετα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας είχε απαγορέψει στη 10χρονη να προβεί σε άμβλωση. Οι γονείς της ανήλικης απέκρυψαν την εγκυμοσύνη και της έλεγαν ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση για να της αφαιρεθεί μια πέτρα από το στομάχι της. (όλο το άρθρο)

τοπικά

H ροή ειδήσεων (news feed) του Facebook πρόκειται σύντομα να αλλάξει, με δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της να αποκτούν ένα νέο look. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, οι εικόνες προφίλ και το κουμπί του like θα αλλάξουν εμφάνιση μετά τον επανασχεδιασμό του site. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μήνυμα καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη, έστειλε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook, o Καναδός Πρωθυπουργός, Τζαστίν Τριντό, (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη στις 9.30 η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου, στην πρώτη συνεδρίαση μετά την πρόσφατη αλλαγή στον τρόπο υλοποίησης των διαγωνισμών για τις δημοπρατήσεις, που πλέον πρέπει να γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Συνεχείς αναζωπυρώσεις σημειώνονται την τελευταία ώρα στα πύρινα μέτωπα στη Ζάκυνθο, ενώ το νησί έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Από νωρίς το απόγευμα γίνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις στα μέτωπα στον Αγαλά, το Γύρι, τα Λαγκαδάκια, τα Πηγαδάκια και τις Βολίμες, λόγω των ισχυρών ανέμων. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος