ειδήσεις

ΥΓΕΙΑ  Καταστήματα όπου παρέχονταν οδοντιατρικές υπηρεσίες λεύκανσης δοντιών, χωρίς να έχουν λάβει βεβαίωση λειτουργίας οδοντιατρείου ή πολυοδοντιατρείου και χωρίς να χρησιμοποιούν οδοντίατρο για την παροχή των υπηρεσιών αυτών εντόπισε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής (ΟΣΑ) σε έλεγχο που έκανε σε  επιχειρήσεις προκειμένου να διαπιστώσει την νόμιμη ή μη παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών. Πρόκειται για (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Με προσωρινή διαταγή του ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου αναστέλλει την υπ. αριθμόν 18/2018 απόφαση του ΕΣΡ με την οποία σταματάει η λειτουργία εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Πιθανόν να λειτουργήσουν μέχρι και τη Μεγάλη Εβδομάδα χιονοδρομικά κέντρα στη Β. Ελλάδα, εφόσον επαληθευτούν οι μετεωρολογικές προγνώσεις που προβλέπουν χιονοπτώσεις μετά τις 20 Μαρτίου, όπως τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Χιονοδρομικών Κέντρων Ελλάδας, Ηρακλής Λεφούσης. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πλήγμα 70 εκατομμυρίων ευρώ, από το αυξημένο κόστος του νέου τύπου καυσίμων που υποχρεούνται να χρησιμοποιούν από το 2020, αναμένουν οι ακτοπλόοι στα λειτουργικά τους έξοδα. Το κόστος αυτό, εάν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου διατηρηθούν στα τρέχοντα ή και υψηλότερα επίπεδα, ενδέχεται να είναι καθοριστικό για τη βιωσιμότητα μικρών και μεγάλων εταιρειών ομοίως. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος