ειδήσεις

MEDIA  «Θα είναι προς το συμφέρον όλων, κράτους, επιχειρηματιών και πολιτών, να περάσουμε σε καθεστώς πλήρους νομιμότητας» δηλώνει σε συνέντευξή του στην Αυγή ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, για το θέμα της αδειοδότησης των καναλιών εκτιμώντας ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί εντός του 2017. Ο Λευτέρης Κρέτσος χαρακτηρίζ (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Στο ποσό των 2,5 δισ. ευρώ ανήλθαν οι χρηματοδοτήσεις του ομίλου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για επενδύσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα το 2017. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος διέπραξαν σχεδόν 19.000 δολοφονίες στο Μεξικό το 2017, την πιο πολυαίμακτη χρονιά της τελευταίας 20ετίας στη χώρα, αποκαλύπτει μια μελέτη που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη μια μεξικανική ΜΚΟ, η Semáforo Delictivo. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο 177,4% του ΑΕΠ ανήλθε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το τρίτο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑΧρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 2,5 δισ. ευρώ για επενδύσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Ελλάδα υπογράφηκαν το 2017 από τον Όμιλο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το ελληνικό χρέος αυξήθηκε στα 313,5 δισ. ευρώ, από 309,1 δισ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αύξηση κατέγραψε το γ΄ τρίμηνο του 2017 το διαθέσιμο εισόδημα και η τελική καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στο 177,4% του ΑΕΠ ανήλθε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το τρίτο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η Eurostat. Σε. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο 177,4% του ΑΕΠ ανήλθε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το τρίτο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αύξηση 0,8% παρουσίασε ο δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών τον Δεκέμβριο του 2017 σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2016, έναντι μείωσης (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2017 για το νοσοκομείο, με σαφώς καλύτερες υπηρεσίες υγείας, αλλά και βελτίωση των υποδομών   Σταθερά βήματα που αποσκοπούν στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς, αλλά και στη συνεχή βελτίωση των υποδομών, έγιναν το 2017 στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα», το οποίο εδώ και πολλά χρόνια, καταφέρνει να διατηρεί το υψηλό του επίπεδο. Το νοσοκομείο, παρά την οι (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος