ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ   «Στόχος μας είναι οι αφίξεις τουριστών το 2020 να ξεπεράσουν τα 35 εκατομμύρια» δηλώνει σε συνέντευξή της στη Real News η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά σημειώνοντας ότι η φιλοδοξία της είναι ένας τουρισμός 365 ημερών. «Το 2017 είναι η καλύτερη χρονιά που διανύουμε σε όλα τα τουριστικά μεγέθη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο αριθμός των τουριστών σε όλο τον κόσμο αυξήθηκε κατά 7% το 2017, καταγράφοντας το υψηλότερο ποσοστό αύξησης εδώ και επτά έτη, όπως ανακοίνωσε στη Μαδρίτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (ΠΟΤ). . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι ισχυρές επιδόσεις των κυριοτέρων οικονομιών της Ευρωζώνης αναμένεται να βοηθήσουν και την Ελλάδα, την οικονομία της οποίας θα συνεχίσει να ενισχύει ο τουρισμός, γράφει το Bloomberg. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗΟι ισχυρές επιδόσεις των κυριοτέρων οικονομιών της Ευρωζώνης αναμένεται να βοηθήσουν και την Ελλάδα, την οικονομία της οποίας θα συνεχίσει να ενισχύει ο τουρισμός σημειώνει το πρακτορείο Bloomberg. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

H Peugeot Sport ανακοίνωσε για το 2018 το νέο Peugeot 308TCR. Πρόκειται για μία εξέλιξη του αγωνιστικού 308 Racing Cup που βασίζεται στο Peugeot 308 GTi και που προορίζεται για την συναρπαστική κατηγορία του Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (TCR) και το πιο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WTCR. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος