ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑΟ υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εποχή» τονίζει πως η ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ «για πρώτη φορά στηριζόταν σε πράγματα που έχουμε κάνει», τα οποία και αποτελούν τμήμα ενός συνολικού σχεδίου στην ολοκλήρωση του οποίου πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει με αποφασιστικότητα διότι, διαφορετικά, «όσα έχουμε κάνει θα μείνουν στον αέρα».   Είπε ότι «το ε (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Η σύσταση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΔΑ) έγινε βάσει ακαδημαϊκών κριτηρίων, επέμεινε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου κατά την πρώτη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του ΠΔΑ, στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, με την αντιπολίτευση από την πλευρά της να διατυπώνει ενστάσεις για τον σκοπό της ίδρυσης του πανεπιστημίου τη συγκριμένη χρονική περίοδο, καταγγέλλοντα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ως πολύ σοβαρό αξιολογούν διπλωμάτες το επεισόδιο που έγινε τα μεσάνυχτα όταν σκάφος του Λιμενικού Σώματος εμβολίστηκε από τουρκική ακταιωρό, (όλο το άρθρο)

blogs

Ποιες οι τραγικές ώρες για τη Χριστίνα Λαμπίρη; Δύσκολες ώρες βιώνει η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη. Διαβάστε τη συνέχεια στο GossipLife. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η καθημερινότητα όλων εμάς που εργαζόμαστε  σε γραφείο πολλές φορές γίνεται επίπονη και κουραστική λόγω της σωματικής αδράνειας. Η REGUS  μας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η άσκηση στη ζωή μας και μας δίνει λύσεις, που δύσκολα θα είχαμε σκεφτεί, ώστε να κρατάμε τη φόρμα μας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δύσκολες ώρες περνάει η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία θρηνεί για την απώλεια της μητέρας της. Σύμφωνα την ιστοσελίδα, G –point, η ξανθιά δημοσιογράφος. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τεχνικοί της διεύθυνσης επιχειρησιακών μέσων θα αξιολογήσουν τη ζημιά που προκλήθηκε στο πλοίο ανοιχτής θαλάσσης (ΠΑΘ) του Λιμενικού Σώματος 090 «ΓΑΥΔΟΣ», όταν κατά την περιπολία του στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων εμβολίστηκε από τουρκική ακταιωρό, η οποία είχε παραβιάσει τα ελληνικά χωρικά ύδατα και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς.  . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος