ειδήσεις

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σημειώθηκε στις 01:01 μτά τα μεσάνυχτα  (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης νότια της Κεφαλονιάς. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, νότια της Κεφαλονιάς (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

"Ταρακουνήθηκαν" τα ξημερώματα τα νησιά του Ιουνίου, από τη δόνηση των 4,8 Ρίχτερ που είχε επίκεντρο 44χλμ ΝΔ του Αργοστολίου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 1:44 το βράδυ στη θαλάσσια περιοχή της Ζακύνθου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο της Αθήνας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 44 χιλιόμετρα νότια του Αργοστολίου Κεφαλληνίας, και 34 χιλιόμετρα δυτικά από το Καταστάρι Ζακύνθου, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 5 χιλιόμετρα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ» ΤΟ ΝΗΣΙΣεισμός μεγέθους 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα νότια της Κεφαλονιάς. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Νεότερη ενημέρωση: Εστιακό βάθος 10 χλμ είχε η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε επτά λεπτά μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης με επίκεντρο το Καλαμάκι Ωλενίας. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε κοντά στην Πάτρα στις 09:07 σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 19 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά της Πάτρας ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ασθενής σεισμική δόνηση 4.8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 01:44 στο Ιόνιο πέλαγος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8R σημειώθηκε στις 9.07 το πρωί νοτιοδυτικά της Πάτρας, σύμφωνα με την προκαταρκτική μελέτη του. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την αναγνώριση της κρητικής ποικιλίας μελιού «Πευκοθυμαρόμελο», ως Προϊόντος Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος του (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣεισμική δόνηση στην Πάτρα που έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την περιοχή έγινε στις 9:07 το πρωί. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην Παναγία των Σταυροφόρων (οδός Άλμπερ 17) ο Σύλλογος Μικρασιατών Κρήτης, θα γιορτάσει τον προστάτη του Άγιο Πολύκαρπο. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου όπως παρευρεθούν. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Νέα σεισμική δόνηση έγινε αισθητή πριν λίγο, στις 9:07, στη Δυτική Ελλάδα και στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου ο σεισμός ήταν εντάσεως 3,5 R με επίκεντρο την περιοχή της Αχαΐας σε απόσταση 19 χλμ νοτιοδυτικά της Πάτρας. (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος