ειδήσεις

Την αισιοδοξία της ότι θα υπάρξει πρόοδος στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας για τη β αξιολόγηση εξέφρασε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας που θα οδηγούν σε μείωση του εισοδήματος των πολιτών. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

«Εμείς προσπαθούμε να προασπιστούμε τα κοινωνικά συμφέροντα, να φέρουμε αντίμετρα και μαζί με τις οδύνες να δώσουμε μια βιώσιμη προοπτική», δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Real FM 97,8 με τους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Λόγω της διεξαγωγής του νυχτερινού αγώνα δρόμου, με την επωνυμία «LIGHTING UP ATHENS», την Κυριακή από τις 20:00 έως τις 23:00, θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την αστυνομία, προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσής τους. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Λόγω διεξαγωγής του νυχτερινού αγώνα δρόμου «Lighting up Athens», την Κυριακή από τις 20:00 έως τις 23:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣΟ Χρήστος Σταϊκούρας ασκεί κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «διακατέχεται από αυταπάτες και θέτει διαρκώς ψηλά τον πήχη και μονίμως περνάει από κάτω». Ωστόσο εκφράζει την ελπίδα να υπάρξει άμεσα λύση τόσο με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης όσο και με τη συγκεκριμενοποίηση των μέτρων για τη ρύθμιση του χρέους. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η ρύθμιση του ελληνικού δημοσίου χρέους βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει σε πολύ καλό κλίμα κατ΄ ιδίαν με την κ. (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος