ειδήσεις

Αισιόδοξος ότι εάν εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες θεσμοί και Αθήνα μπορούν να φτάσουν σε μια λύση εμφανίστηκε μετά από το Eurogroup ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η γνωστή έκφραση «ουκ εν τω πολλώ τω ευ» είναι πραγματικά σοφή, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε την υγεία και τη λάμψη στην επιδερμίδα και στα μαλλιά μας. Πριν το παρακάνουμε λοιπόν, με το κραγιόν, τη βάση μακιγιάζ ή το ξηρό σαμπουάν είναι σκόπιμο να ενημερωθούμε. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Είδαν και απόειδαν στο υπουργείο Οικονομικών με τις αντικειμενικές αξίες και αποφάσισαν να συγκροτήσουν τοπικές επιτροπές ανά Περιφέρεια, που θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.  Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

blogs

Ποιος αποχώρησε από το Nomads μετά το τεράστιο λάθος της κλίκας του Γιώργου Μαυρίδη; Η κλίκα που έχει φτιάξει ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο έκανε ένα μεγάλο λάθος στο Nomads που κόστισε την αποχώρηση ενός μέλους τους. Αντί να ψηφίσουν ως υποψήφιο μονομάχο τον Κωνσταντίνο Οροκλό απέναντι στη Δήμητρα […] Το άρθρο Nomads: Ποιος αποχώρησε. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος