ειδήσεις

Δεκατρείς άνθρωποι προστέθηκαν την τελευταία εβδομάδα στον κατάλογο με τα θανατηφόρα κρούσματα της γρίπης, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 64, σύμφωνα με στοιχεία - έως 12 Φεβρουαρίου - του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η Γαλλία θα θανατώσει 600.000 πάπιες επιπλέον στο πλαίσιο των προσπαθειών της να αποφύγει την εξάπλωση του στελέχους της γρίπης των πτηνών H5N8,. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ποσά 64 + 30 εκατ. ευρώ πρόκειται να διατεθούν σε δήμους, που έχουν οφειλές λόγω τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων εναντίον τους, με βάση την ρύθμιση, την οποία κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ποσά 64 + 30 εκατ. ευρώ πρόκειται να διατεθούν σε δήμους, που έχουν οφειλές λόγω τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων εναντίον τους, με βάση την ρύθμιση, την οποία κατέθεσε ο υπουργός. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε 390 ανέρχονται οι θέσεις εποχικού προσωπικού που θα καλυφθούν σε δήμους, νοσοκομεία, στο ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς και σε ερευνητικούς οργανισμούς. Παράλληλα, σε πρώιμο επίπεδο έγκρισης βρίσκονται 50 θέσεις εποχικών με οκτάμηνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένων Θεσσαλονίκης. (όλο το άρθρο)

blogs

Ποια η αμύθητη περιουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν; Ο ίδιος δεν πρόκειται να το παραδεχθεί ποτέ, αλλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν ίσως να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο λόγος για τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν ο οποίος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών μπορεί να έχει περιουσίας 200 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, την ώρα που ο άνθρωπος που […] Το άρθρο Βλαντιμίρ Πούτιν: Ποια η αμύθητη περιουσία (όλο το άρθρο)

τοπικά

Απαλό, γλυκό, παθιασμένο, έντονο, αξέχαστο, όλα αυτά είναι το φιλί που υμνήθηκε ανά τους αιώνες από πολλά είδη τέχνης και «σημαδεύει» ανθρώπους και ζωές.Read more . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε «τόπο» συνάντησης, δικτύωσης και ενδυνάμωσης όσων ενδιαφέρονται για την Αθήνα και τους ανθρώπους της έχει μετεξελιχθεί το «συνΑθηνά» του δήμου Αθηναίων, στα τρία χρόνια ύπαρξής του. Παράλληλα, έχει συνεισφέρει σημαντικά στην υιοθέτηση μιας νέας «κουλτούρας» στις υπηρεσίες του Δήμου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Βρογχίτιδα είναι η φλεγμονή της εσωτερικής βλεννογόνου επένδυσης των βρογχικών σωλήνων σας, που μεταφέρουν αέρα από και προς τους πνεύμονες. Οι άνθρωποι που έχουν βρογχίτιδα έχουν πτύελα με παχιά βλέννα, η οποία μπορεί να αποχρωματιστεί. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η πορεία της έρευνας για τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη έχει δώσει στους αστυνομικούς τα στοιχεία εκείνα που τους κάνουν να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες που εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ιερέα τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον δολοφόνησαν, ήταν περισσότεροι από ένας. "Ο ιερέας ήταν δυνατός και νέος άνθρωπος. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με χειροκροτήματα και θερμό καλωσόρισμα το Περιστέρι υποδέχθηκε τους πρώτους πρόσφυγες μαθητές της πόλης στο 8ο Γυμνάσιο. Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του σχολείου δεκάδες άνθρωποι από φορείς και συλλόγους της πόλης αλλά και αρκετοί μαθητές από όλα τα σχολεία του Περιστερίου με σκοπό την υποδοχή των πρώτων προσφυγόπουλων που θα φοιτήσουν σε σχολεία […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος