τοπικά

Δυσάρεστη τροπή πήρε μία τυπική διαδικασία βεβαίωσης παράβασης παράνομης στάθμευσης από δύο γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικάλων, οι οποίες δέχθηκαν όχι μόνο τις λεκτικές απειλές του παραβάτη οδηγού οχήματος, αλλά και την σωματική του βία. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η Αστυνομία αναζητάει ένα δίκυκλο με δύο νεαρά άτομα και ένα αγροτικό όχημα με τον οδηγό του (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε ο 32χρονος Σύρος που συνελήφθη ως μέλος του Ισλαμικού Κράτους. Ο 32χρονος κατά τη μεταφορά. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η ομάδα των Αγωνιστών του Survival Secret έχασε την Τετάρτη στο παιχνίδι της ασυλίας και έτσι εχθές οδηγήθηκε στο αγώνισμα για την ατομική.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 30χρονου τζιχαντιστή στην Ελλάδα ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη και ενδεχομένως να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η όραση αποτελεί μία από τις πέντε βασικές αισθήσεις του ανθρώπου, διότι συνδέεται άμεσα με τις καθημερινές δραστηριότητες της ζωής του ανθρώπου. Τα τελευταία χρόνια η βελτίωση του προσδόκιμου ζωής και η βαθμιαία γήρανση του πληθυσμού οδήγησαν  σε σημαντική αύξηση της τύφλωσης. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η σύλληψή του φερόμενου ως «αρχηγού» της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, δρομολόγησε την διενέργεια επιχείρηση για τις προσαγωγές των δυο 28χρονων συνεργών του και ενός 46χρονου Επί δέκα ημέρες, τα γραφεία μιας εταιρείας ταχυμεταφορών στην Κάλυμνο βρίσκονταν υπό διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι καραδοκούσαν για να συλλάβουν επ' αυτοφώρω τον 30χρονο (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος