τοπικά

Πάνω από μία μονάδα θα εισφέρει στο ΑΕΠ της χώρας το 2017 ο τουρισμός, ένας κλάδος που προσελκύει αυτήν την περίοδο συνολικές επενδύσεις άνω των 4,1 δισ. ευρώ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο γαλλικός πετρελαϊκός όμιλος Total εξαγοράζει την εταιρεία Maersk Oil έναντι 7,45 δισ. δολαρίων, στο πλαίσιο μίας συμφωνίας, για την οποία η Total είπε ότι θα δώσει ώθηση στα κέρδη και τις ταμειακές ροές της και θα στηρίξει τις προοπτικές της για διανομή μερίσματος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε 170 δισ. ευρώ υπολογίζονται -κατ’ ελάχιστον- σήμερα οι απαιτήσεις της Ελλάδας έναντι του Βερολίνου για την περίοδο της Κατοχής, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να έχει πάρει πάνω του την υπόθεση και να θέτει δημοσίως το θέμα, το οποίο το μεγαλύτερο τουλάχιστον μέρος του πολιτικού κόσμου δείχνει να έχει ξεχάσει. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι διαδικασίες εκκαθάρισης του ΕΝΦΙΑ ξεκίνησαν και η ανάρτηση των σημειωμάτων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου το αργότερο με το συνολικό κονδύλι να εκτιμάται σε 3,2 δισ. ευρώ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

"Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι τέτοιας κλίμακας έργο θα αφήσει ανεπηρέαστα μελισσοκομία, αλιεία, αγροτική παραγωγή ή τουρισμό. Ένα μεγάλο τεράστιο μηδενικό είναι τα έσοδα του Δημοσίου από την εξόρυξη", αναφέρει η Επιτροπή Νεολαίας κατά της Εξόρυξης. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος