τοπικά

Τεχνικό συνεργείο του Δήμου Αγρινίου πραγματοποίησε χθες εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης λαμπτήρων στο δίκτυο φωτισμού της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων. Οι παρεμβάσεις έγιναν σε κολώνες του δημοτικού φωτισμού, στην πλατεία, σε κεντρικούς δρόμους και σε γειτονιές του χωριού όπου αντικαταστάθηκαν οι παλιοί λαμπτήρες που είχαν υποστεί φθορές και δεν φώτιζαν καθόλου. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η νέα μορφή όλων των βιβλίων των θρησκευτικών και κυρίως της Δ’ Δημοτικού με γονείς να προετοιμάζονται να υποβάλουν ομαδικές μηνύσεις προς το υπουργείο Παιδείας και κληρικούς να συνιστούν ψυχραιμία. Στην περιοχή του Αγρινίου ήδη γονείς έχουν πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις, ώστε να συντονιστούν και να εξετάσουν τον τρόπο αντίδρασή τους. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αύριο Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8.30 το βράδυ – Τα θέματα που θα συζητηθούν προς λήψη αποφάσεων Καλούνται τα μέλη του ∆ημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αλλαγές στις πλατείες Ωρολογίου και Πλατάνων ζητούν με αίτημά τους 150 πολίτες της Βέροιας. Το θέμα μπήκε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και παρουσιάστηκαν οι θέσεις των πολιτών. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την δημιουργία κυκλικού κόμβου στην πλατεία Ωρολογίου εξετάζει η Δημοτική Αρχή Βέροιας. Όπως παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Θανάσης Σιδήροπουλος, κατά την συζήτηση του θέματος για τις παρεμβάσεις στις πλατείες που έθεσαν δημότες, ο Δήμος σχεδιάζει τον κόμβο στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως, Βερόης, Μ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος