τοπικά

Πανό στο λιμάνι της Ναυπάκτου ύψωσαν σήμερα το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ, διαμαρτυρόμενα για τις διατάξεις του Πολυνομοσχεδίου που αφορούν τις απεργίες. Το πανό γράφει: «Κάτω τα ξερά σας από την Απεργία» και ακόμα δεν έχει κατέβει, καθώς το κάστρο του λιμανιού αποτελεί αρχαιολογικό χώρο. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Συγκίνηση στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Η οικογένεια, οι φίλοι και η Διοίκηση του Παναιτωλικού, άφησαν στη θέση που καθόταν ο Πάνος Στεργίου (πιστός φίλαθλος της ομάδας) που «έφυγε» πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 55 ετών, λουλούδια, μία φωτογραφία του και μία φανέλα του Παναιτωλικού, υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ως φόρο τιμής στη μνήμη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Γήπεδο Παναιτωλικού: Λουλούδια σ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Είστε έτοιμοι/ες για το πρώτο σας ραντεβού με το νέο «αντικείμενο του πόθου» σας και έχετε φροντίσει τα πάντα: την εμφάνισή σας, την αναπνοή σας, τα λόγια που θα πείτε, τα πάντα. Ωστόσο, συχνά αυτό το πρώτο ραντεβού καταλήγει σε καταστροφή επικών διαστάσεων και μένετε να αναρωτιέστε τι δεν κάνατε σωστά. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος