τοπικά

Ο Παναγιώτης Τσιχριτζής, δημοσιοποίησε (με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook) το Ποινικό του Μητρώο καθώς και τις οφειλές προς τη ΔΟΥ, ρυθμισμένες και μη. Η ανάρτησή του: Επιθυμώ να ενημερώσω τους συναδέλφους επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ότι όπως ανέφερα στο από 6. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Σε ηλικία 76 ετών και μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, έφυγε σήμερα το πρωί από την ζωή ο πρώην Νομάρχης Ρεθύμνου Παναγιώτης Κλάδος. Διακεκριμένος δικηγόρος και πολιτικός διατέλεσε σημαίνων στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης από διάφορες θέσεις στα Χανιά ενώ την περίοδο της δικτατορίας είχε εξοριστεί στην Μακρόνησο για την δημοκρατική του δράση. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Τέταρτο μνημόνιο δεν υπάρχει, το μοναδικό μνημόνιο που υπάρχει είναι στο μυαλό του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος, τι μας λέει; ότι θέλει να εξαρτήσει τις μεταρρυθμίσεις με το χρέος» τονίζει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στη σύλληψη ενός 75χρονου προχώρησαν σήμερα το απόγευμα αστυνομικοί της Ασφάλειας στο Αγρίνιο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του 2014, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά. Ειδικότερα, σε βάρος του φυγόποινου, είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 34 μηνών για παράβαση του νόμου περί επιταγών αλλά και για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος