τοπικά

Καθηγητής από την Άρτα ήταν ο 55χρονος Δημήτρης Μπακογιάννης, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς προτού ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο μαραθώνιο της πόλης, την «Αθαμάνιο Διαδρομή». Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε πριν από το τέλος της διαδρομής και στη συνέχεια δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός για το ασθενοφόρο, ώστε να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας ή στο Νοσοκομείο ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Αυτός είναι ο δρομέας που π (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΤη Δράση του ΕΠΑνΕΚ «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ» Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με εξωστρεφή προσανατολισμό παρουσίασαν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, ο οποίος δεσμεύτηκε πως το Επι (όλο το άρθρο)

τοπικά

Φαρμακοτέφτερα άνοιξαν τα φαρμακεία της Άρτας, για να καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, που αδυνατούν να πληρώσουν ούτε τη συμμετοχή τους, για την αγορά τους. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος