τοπικά

Καθημερινά και Κυριακές 10 πρωί έως 2 μεσημέρι και από 7 απόγευμα έως 12 βράδυ. Από 12 έως 27 Αυγούστου Για Τρίτη χρονιά ή έκθεση βιβλίου στην πλατεία του Θέρμου. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ» με πολύ όρεξη και διάθεση διοργάνωσε πολύ σημαντικές εκδηλώσεις στο όμορφο χωριό της Ανάληψης του Δήμου Θέρμου. Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά τους χώρους πραγματοποίησης των εκδηλώσεων και απόλαυσε ποιοτική μουσική από σημαντικούς καλλιτέχνες και διασκέδασε μέχρι πρωίας. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε τραυματισμένος νωρίτερα σήμερα (Τετάρτη 16 Αυγούστου) το απόγευμα ένας 68χρονος, ο οποίος έπεσε με το μηχανάκι του στο Πετροχώρι Θέρμου. […]. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η κεντρική πλατεία ετοιμάστηκε για να υποδεχθεί τους φίλους του Δημήτρη Μπάση (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στην υλοποίηση των μεσοπρόθεσμων μέτρων για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους προχωρεί η ευρωζώνη και προς το σκοπό αυτό δρομολογεί ήδη την επιστροφή περίπου 5 δισ. ευρώ από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων (SMPs και των ANFAs) που διακρατούν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης,. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος