τοπικά

Ζέστη και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατούσαν σήμερα και μέχρι την Τρίτη σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει τους 37 και τη Δευτέρα ακόμα και τους 38 βαθμούς Κελσίου. (όλο το άρθρο)


Αλλαγές στις πλατείες Ωρολογίου και Πλατάνων ζητούν με αίτημά τους 150 πολίτες της Βέροιας. Το θέμα μπήκε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και παρουσιάστηκαν οι θέσεις των πολιτών. (όλο το άρθρο)

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, προκηρύσσει 01 (μία ) θέση για την παρακάτω ειδικότητα που θα καλύψει τις ανάγκες του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ ‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’ στην Αλεξάνδρεια. (όλο το άρθρο)

Δυο νέες προσφορές θα βρουν στο ράφι, οι πελάτες των σούπερ μάρκετ "Πρωτέας" στην Βέροια. Συγκεκριμένα, θα βρουν σε χαμηλές τιμές απορριπαντικό πιάτων και μακαρόνια. (όλο το άρθρο)

Την πρόσληψη δύο (2) ατόμων (ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Από την υπογραφή της σύμβασης και έως 31- 7-2018), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας (όλο το άρθρο)

Σεμινάριο παραδοσιακής μουσικής με τους αδερφούς Τσαχουρίδη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 6μμ, στο Ωδείο Φίλιππος. Θέμα του "Παράδοση και Εξέλιξη: μια Αντανακλαστική Εθνογραφική Προσέγγιση. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος