τοπικά

Άλλη μια βάφτιση πραγματοποίησε στα νερά του Αλιάκμονα ο Ηγούμενος της Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας Παλαμάς. Χριστιανή έγινε μια νεαρή κοπέλα, η Ρωξάνη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο της Elite Round η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε την Τετάρτη. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ότι δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία δηλώνουν οι νέοι στην πλειοψηφία τους σε 12 από 22 χώρες της Ευρώπης (καθώς η Ελλάδα και η Ιταλία δεν συμμετείχαν (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εξάρτησης των ηλικιωμένων (πάνω από 30%) είναι σήμερα η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Φινλανδία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑΗ πλειονότητα των νέων σε 12 από 22 χώρες της Ευρώπης (η Ελλάδα και η Ιταλία δεν συμμετείχαν στην έρευνα) δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στο Μέγαρο Μαξίμου η σύμβαση αποδοχής της Δωρεάς του Ιδρύματος Νιάρχου προς το Υπουργείο Υγείας    Καθόλου τυχαία σε σχέση με την πρόοδο των διαδικασιών για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου της Κομοτηνής δεν είναι τελικά η επικείμενη την Κομοτηνή παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του Ιταλού αρχιτέκτονα Ρέντσο Πλάνο. Από ό,τι . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος