τοπικά

Με μεγάλη επιτυχία, διεξήχθη το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως,  στο Βόλο, το 1οΠανθεσσαλικό  Φοιτητικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου 5 X 5, με τη συμμετοχή ομάδων, που συγκροτήθηκαν από τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συνδιοργανώθηκε από την Πολυτεχνική Σχολή και τον Αθλητικό Σύλλογο Γυναικείου Ποδοσφαί (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών γίνονται επετειακά αφιερώματα, έρευνες, αναφορές. Ωστόσο, οι γυναίκες που έχουν βιώσει και βιώνουν βία θέλουν βοήθεια, προσοχή και φροντίδα κάθε μέρα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η καθιέρωση της 25ης Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας εναντίον των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας, ξεκινά κάθε (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με την ευκαιρία της 25ης Νοεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου επιδιώκοντας την σύσφιξη των σχέσεων τόσο μεταξύ των μελών των Σωματείων όσο και μεταξύ των ίδιων των Σωματείων και Φορέων, αλλά θέλοντας να δώσει  και την δυνατότητα ενασχόλησης με τον αθλητισμό με σκοπό οι εργαζόμενοι να «ξεφύγουν» από τα καθημερινά προβλήματα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, πρεσβεύοντας πάντα τον αθλητισμό και την ευγενή άμ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συγκέντρωση έξω από το Υπ. Παιδείας πραγματοποιούν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών, μαζί με φοιτητές των τμημάτων φυσικοθεραπείας και εργοθεραπείας προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη συγχώνευση των δύο τμημάτων. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ 74% Η πρόσφατη αποκάλυψη για την ύπαρξη σκλαβοπάζαρων Αφρικανών προσφύγων στη Λιβύη δεν είναι μεμονωμένο γεγονός: περισσότεροι από 40 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων το ένα τέταρτο παιδιά, είναι αυτή τη στιγμή σκλάβοι, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2016. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣΑύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, 25 και 26 Νοεμβρίου, αντίστοιχα θα διακοπεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία από τις 5 έως τις 9 το πρωί στο τμήμα του προαστιακού Πειραιάς – Ρέντης – Πειραιάς. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε 13 χρόνια και 5 μήνες αυξήθηκε η ποινή φυλάκισης, που ανακοίνωσε το ανώτατο δικαστήριο εφέσεων της Νότιας Αφρικής, στον Οσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου 2013 (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα, ο Πανελλήνιος σύλλογος Φυσικοθεραπευτών και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών, μαζί με φοιτητές των τμημάτων φυσικοθεραπείας και εργοθεραπείας, έξω από το κτίριο του υπουργείου Παιδείας. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο πορτοκαλί χρώμα θα φωταγωγηθεί αύριο Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών. Την απόφαση έλαβε η Διάσκεψη των Προέδρων, ενώ η προεδεύουσα, Τασία Χριστοδουλοπούλου έκανε ειδική αναφορά, λέγοντας ότι η 25η Νοεμβρίου είναι μία εμβληματική ημέρα, επισημαίνοντας ότι «μπορεί […] The post Πορτοκαλί χρώμα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το ετήσιο συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας - Αναμόρφωση της Οικονομίας-Αναβίωση της Επιχειρηματικότητας |- Καινοτομία-Τεχνολογία-Ηθική-Εξωστρέφεια», διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑΑύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, 25 και 26 Νοεμβρίου, αντίστοιχα θα διακοπεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία από τις 5 έως τις 9 το πρωί στο τμήμα του προαστιακού Πειραιάς – Ρέντης – Πειραιάς.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ η διακοπή της κυκλοφορίας θα σημειωθεί λόγω διενέργειας αναγκαίων εργασιών στο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος