τοπικά

Συναδέλφισσα-συνάδελφε, ξανά στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ. Αν κάνουμε έναν απολογισμό της ζωής μας από τη στιγμή που ήμασταν στην ίδια αίθουσα ένα χρόνο πριν, θα διαπιστώσουμε ότι προστέθηκε και άλλη πίεση και ανασφάλεια και νέα αγκομαχητά για να βγει η καθημερινότητα, οι “υποχρεώσεις“ μέσα και έξω από τα σχολεία μας. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Στις 14 Δεκέμβρη οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους εργαζόμενους στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων. Διεκδικούμε: Αύξηση των δαπανών για την Παιδεία Μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών ΤΩΡΑ Όχι στην ελαστική εργασία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΠέντε άτομα που εργάζονταν σε κέντρο φροντίδας μικρών παιδιών στη Σανγκάη συνελήφθησαν με την κατηγορία της κακοποίησης παιδιών, σύμφωνα με ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών της πόλης.  Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε νέο επίπεδο περνάει η διαμάχη του Πεκίνου με τους Ουιγούρους, καθώς το κινεζικό καθεστώς προχωρά στη συλλογή των βιολογικών δεδομένων τους σύμφωνα με καταγγελίες (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Google ανακοίνωσε ότι ανοίγει ένα κέντρο ερευνών τεχνητής νοημοσύνης στην Κίνα, με στόχο να αξιοποιήσει τις ολοένα μεγαλύτερες δυνατότητες του ντόπιου δυναμικού σε αυτό το πεδίο-κλειδί (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και συντονιστής του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, εάν τοποθετηθεί GPS σε όλα τα μέσα μεταφοράς καυσίμων και σύστημα ιχνηθεσίας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

"Ο Σπύρος Ασδραχάς, ένας από τους σημαντικότερους διανοούμενους της εποχής μας, ανανεωτής της ελληνικής ιστοριογραφίας, σπουδαίος δάσκαλος και αγωνιστής έφυγε απόψε, αφήνοντας μας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑΓράμματα γεμάτα από ευχές, γεμάτα από όνειρα, ελπίδες και επιθυμίες τοποθετούνται τις τελευταίες ημέρες στα ειδικά γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ σε ολόκληρη την χώρα, με τελικό παραλήπτη τον Άι Βασίλη. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος