τοπικά

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 διεξήχθησαν οι εκλογές   της Ένωσης Προσώπων ‘’Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας,’’ όπου εξελέγη  νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής: Νίκου Βασίλειος Πρόεδρος, Πετράνης Μιχάλης Αντιπρόεδρος, Τσιότσιος Νικόλαος Γενικός Γραμματέας,  Κατσούλης Νικόλαος Μέλος, Παππάς Ιγνάτιος Μέλος, Παναγοπούλου-Τσαγανού Νέλλη Μέλ (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Πολιτική  Οριζόντια νομοθετική προστασία της πρώτης κατοικίας ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στη συζήτηση του προϋπολογισμού.   «Η κυβέρνηση πρέπει να μελετήσει σοβαρά το θέμα της οριζόντιας νομοθετικής προστασίας της πρώτης κατοικίας, με βάση την αντικειμενική αξία και να μην αρκεστεί στη συμφωνία κυρίων με τις τράπεζες» είπε ο Νίκος Φίλης και πρόσθεσε, ότι «η σημερινή συνάν (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στη σημαντική συμβολή των τοπικών ΜΜΕ στην ενημέρωση  των πολιτών για το έργο και τη δραστηριότητα του Δήμου Καρδίτσας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οι μαθητές της Β’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Βυζαντινό και Πολεμικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης. Αυτή η εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/12/2017 υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, επισήμως η προεκλογική περίοδος στη Ρωσία όπου οι προεδρικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαρτίου με φαβορί τον Βλαντίμιρ Πούτιν, υποψήφιο για τέταρτη φορά (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ξεκίνησε σήμερα επισήμως η προεκλογική περίοδος στη Ρωσία όπου οι προεδρικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαρτίου με φαβορί τον Βλαντίμιρ Πούτιν (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οριζόντια νομοθετική προστασία της πρώτης κατοικίας ζήτησε ο Νίκος Φίλης, μιλώντας στη συζήτηση του προϋπολογισμού. «Η κυβέρνηση πρέπει να μελετήσει σοβαρά το θέμα της οριζόντιας νομοθετικής προστασίας της α' κατοικίας, και να μην αρκεστεί στη συμφωνία κυρίων με τις τράπεζες». (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε το  Σύνολο Ελληνικής λόγιας μουσικής  με υπεύθυνη την κ.Χριστίνα Γιαννέλου και τραγούδια όπως το «Rhapsody» , «Valse pour piano» και «Κρητικός χορό», ενώ ακολούθησε το Σύνολο Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής με υπεύθυνο τον κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πάνω από 40.000 πλειστηριασμοί έχουν υπολογιστεί να γίνουν για το 2018. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο συντηρητικός πρώην πρόεδρος της χώρας (2010-2014) έλαβε το 54,57% των ψήφων έναντι 45,43% του κεντροαριστερού αντιπάλου του Αλεχάντρο Γκιγιέ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας οργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά την Κυριακή 17 Δεκέμβρη στο καφέ «ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΑΤΙ». Η εκδήλωση ξεκίνησε με το άνοιγμα της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Κλεοπάτρα Ζούκα που καλωσόρισε από μέρους του ΔΣ, τις γυναίκες, τις ευχήθηκε για τις γιορτινές μέρες που έρχονται και τις κάλεσε να συμμετέχουν στους αγώνες που θα [. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Την Τετάρτη θα αποχαιρετήσουν συγγενείς, φίλοι και ο δημοσιογραφικός κόσμος τον Βασίλη Μπεσκένη που «έφυγε» αιφνίδια την Κυριακή, σεηλικία 43 ετών. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥΞεκίνησε σήμερα επισήμως η προεκλογική περίοδος στη Ρωσία, για τις προεδρικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαρτίου. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με σπασμένη φωνή αποχαιρέτησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τον φίλο και συνεργάτη της (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μια πολυπληθής αντιπροσωπεία της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης μας «Αναγέννηση Καρδίτσας» με επικεφαλής το μέλος της Διοίκησης κ. Κρανή, αποτελούμενη από τον προπονητή κ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Παραλάβετε τη χώρα με ανάπτυξη 0,7% για να τη βυθίσετε ξανά στην ύφεση» είπεαπευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο Βουλευτές Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την ομιλίατου για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2018. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ δήλωσε ότι χαιρετίζει οποιονδήποτε ρόλο αναλάβει ο ΟΗΕ στις συριακές εκλογές εφόσον αυτός συνδέεται με την εθνική κυριαρχία της Συρίας, ανακοίνωσε σήμερα η συριακή προεδρία (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με κατάνυξη τελέσθηκε η ακολουθία της Τριθέκτης(Κοντάκιο των Χριστουγέννων), για μια ακόμη χρονιά, το εσπέρας της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2017 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ δήλωσε ότι χαιρετίζει οποιονδήποτε ρόλο αναλάβει ο ΟΗΕ στις συριακές εκλογές εφόσον αυτός συνδέεται με την εθνική κυριαρχία της Συρίας, ανακοίνωσε σήμερα η συριακή προεδρία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στην πανελλαδική σύσκεψη της Λάρισας, την οποία διοργάνωσε χθες η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από 13 Ομοσπονδίες και από δεκάδες αγροτικούς συλλόγους σε όλη τη χώρα, οι αγρότες αποφάσισαν να βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κοροϊδεύει κατάμουτρα τη νεολαία. Αφού έχει υποθηκεύσει τη ζωή και το μέλλον των νέων έχοντας ψηφίσει αντιλαϊκά μέτρα που φτάνουν μέχρι το 2060, τώρα με το "έκτακτο επίδομα νεανικής αλληλεγγύης" παριστάνει τον φίλο των νέων ανέργων» αναφέρει η ΚΝΕ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Καγκελάριος Μέρκελ είναι έτοιμη «για μια συνεργασία στενή και σε πνεύμα εμπιστοσύνης με αυτή τη γειτονική χώρα, την χώρα - εταίρο, την φίλη χώρα Αυστρία», δήλωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, κληθείς να σχολιάσει τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Αυστρία. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την αποχή των έμμισθων δικηγόρων της εταιρείας «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κοροϊδεύει κατάμουτρα τη νεολαία. Αφού έχει υποθηκεύσει τη ζωή και το μέλλον των νέων έχοντας ψηφίσει αντιλαϊκά μέτρα που φτάνουν μέχρι το 2060, αφού της στερεί τη ζωή με δικαιώματα συνεχίζοντας στο δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων, τώρα με το "έκτακτο επίδομα νεανικής αλληλεγγύης" παριστάνει τον φίλο των νέων ανέργων» αναφέρει ανακοίνωση της ΚΝΕ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με το σύλλογο γονέων, τον τοπικό πρόεδρο καθώς και το διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Χρυσοβεργίου συναντήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Μαρία Τριανταφύλλου. Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν το νομό μας, οι μαθητές του σχολείου του Χρυσοβεργίου, για λόγους ασφαλείας μετακινήθηκαν στο σχολικό συγκρότημα της Γουριάς. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κινητοποιήσεις, που θα κορυφωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, σε όλες τις μορφές και με ανοιχτό το ενδεχόμενο μπλόκων στις εθνικές οδούς, αποφάσισαν οι αγρότες που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη που διοργάνωσε η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων στη Λάρισα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Στη σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι από 13 Ομοσπονδίες και από δεκάδες αγροτικούς συλλόγους σε όλη [. (όλο το άρθρο)

τοπικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΠΟΜ: Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ακυρώνετε η σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση. Η εκδήλωση , η οποία θα ειναι στην κεντρική πλατεία Πολλωνίων (έναντι εστιατορίου Αρμενακι) των παιδιών των Πολλωνίων, με τον Σύλλογο Γονέων και τον ΠΟΣΠΟΜ αλλάζει ημερομηνία και ώρα για Τετάρτη 20/12 10:30!. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την αποχή των έμμισθων δικηγόρων της εταιρείας “Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ” από τα καθήκοντά τους αποφάσισε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Θα απέχουν, δηλαδή, από τις παραστάσεις στα δικαστήρια και από την παροχή νομικών συμβουλών, όπως και την αποχή των δικηγόρων όλης της χώρας. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος