τοπικά

Με μια πολύ όμορφη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κατηχητικό του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Καρδίτσας την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στις 11:00 το πρωί, έγινε ο Αγιασμός για την νέα κατηχητική χρονιά. Παιδιά και γονείς μετά τον Εκκλησιασμό τους και την μετάληψη της Θείας Κοινωνίας μετέβησαν στον όμορφο και ζεστό χώρο του Κατηχητικού τους [. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Γάλλοι ερευνητές ολοκλήρωσαν την ανάκριση του πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί και οι δικαστές εξετάζουν κατά πόσον θα κινήσουν μια επίσημη διαδικασία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι δικαστικές αρχές απάγγειλαν σήμερα Τετάρτη κατηγορίες εις βάρος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στο πλαίσιο των ερευνών για (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Διακοπή στην υδροδότηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, από τις 20.00 έως τις 08. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η κράτηση του Νικολά Σαρκοζί τελείωσε», τόνισε μία από τις πηγές, χωρίς να αναφέρει κάποια ενέργεια που αποφάσισαν οι δικαστές (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥΟι γαλλικές δικαστικές αρχές ξεκίνησαν επίσημη έρευνα σε βάρος του Νικολά Σαρκοζί. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με τις ταινίες «Σέρλοκ Ζουμπόμς» (μεταγλωττισμένη), «Ο θεριστής» και «Δεν ήσουν ποτέ εδώ» συνεχίζει τις προβολές του το σινέ Φαργκάνη Art  (Αγ. Παντελεήμονος 10 , Αρχή Ιασωνίδου- Καμάρα, τηλ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος