τοπικά

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, χαρακτήρισε την υπόθεση των Paradise Papers ως ηθικό σκάνδαλο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επί του νομοσχεδίου για τα τυχερά παιχνίδια, κατηγορώντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις για απραξία στην πάταξη της φοροδιαφυγής. «Είναι ηθικό σκάνδαλο να εξαιρούνται οι πλούσιοι με νόμιμο τρόπο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Εκατόν ογδόντα εννέα περιπτώσεις Κυπρίων, φυσικών προσώπων και εταιρειών, 232 διευθύνσεων υποστατικών, 42 υπεράκτιων εταιρειών και μίας αναφοράς στα «others», εντοπίζονται στα δεδομένα της Διεθνούς Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ) για τα «Paradise Papers». . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μάρτυρας στη δίκη διαφθοράς στις ΗΠΑ, που σχετίζεται με την FIFA, κατέθεσε για πληρωμές εκατομμυρίων δολαρίων που καταβλήθηκαν σε πρώην αξιωματούχους σε αντάλλαγμα, δικαιώματα τηλεόρασης και χορηγίας για διεθνή πρωταθλήματα, που είναι όλες καταγεγραμμένες. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Φοιτητική Εστία της οδού Πατησίων ανήκει στη σφαίρα αρμοδιότητας του ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Απευθείας αναθέσεις στους ίδιους αναδόχους, υπερτιμολογήσεις, απουσία διαχειριστικών ελέγχων: τα… ευρήματα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για την περίοδο 2011-2017. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη με δήλωσή της σημειώνει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε σήμερα και νέα ερώτηση στη βουλή «για τις παράνομες πωλήσεις αμυντικού υλικού από τον κ. Καμμένο». (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος