τοπικά

Μόνο με τα ισχύοντα ηλεκτρονικά μέσα θα γίνεται από την Πέμπτη η πρόσβαση στις συγκοινωνίες της Αθήνας Καταργούνται οριστικά τα χάρτινα εισιτήρια Πώς και πού μπορείτε να ανταλλάξετε τα παλιά, χάρτινα, εισιτήρια Σε ποια σημεία θα μπορείτε να προμηθεύεστε τα νέα ηλεκτρονικά μέσα Μείωση τιμής: Σε ποιες περιπτώσεις κερδίζετε χρήματα Τι ισχύει για ανέργους και […] (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥΣΑρχίζει από σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου το σταδιακό κλείσιμο των πυλών ελέγχου εισιτηρίου στους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου στο πλαίσιο εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Στο σταδιακό κλείσιμο των πυλών ελέγχου εισιτηρίου σε σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού προχωρά από σήμερα Δευτέρα ο ΟΑΣΑ στο πλαίσιο της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Από αύριο Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου θα αρχίσει σταδιακά το κλείσιμο των πυλών ελέγχου εισιτηρίου στους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου στο πλαίσιο εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.  Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε τέσσερις σταθμούς του μετρό θα ξεκινήσει η πλήρης εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των ειδικών θυρών εισόδου και εξόδου για τους επιβάτες. Υπουργείο και ΟΑΣΑ θέλουν να προλάβουν τυχόν προβλήματα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αρχίζει από σήμερα το σταδιακό κλείσιμο των πυλών ελέγχου εισιτηρίου στους σ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος