τοπικά

Για την πρόωρη γέννηση του γιου της μίλησε η Αγγελική Δαλιάνη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο πρόωρα το αγοράκι της, όλα όμως πήγαν μια χαρά. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η γυναίκα που υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση, τα έξοδα της οποίας κάλυψε ο εκλιπών Τζορτζ Μάικλ γέννησε ένα αγοράκι και δήλωσε ότι ελπίζει ο τραγουδιστής,«να κοιτά κάτω και να χαμογελά γνωρίζοντας ότι απέκτησα αυτό που πάντα επιθυμούσα» (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κρέας, αλκοόλ, γάλα, είδη υγιεινής …οι Ευρωπαίοι αγοράζουν όλο και λιγότερο. Στο εξής, η αντι-κατανάλωση γίνεται ένας νέος τρόπος ζωής και ο καταναλωτισμός θεωρείται βλαβερός, […]. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Τα λόγια δεν μπορούν να χωρέσουν τόσες πολλές  σκέψεις και συναισθήματα, που ξέβρασε στην όχθη ο χαμός της αδελφής και πνευματικής μητέρας μας, Άννας. Οποιος την γνώρισε, μπορεί να καταλάβει το γιατί: άνθρωπος δυσπερίγραπτος που γέννησε αυτή η γη, μοναδικός ,γι αυτό και ο πόνος ανείπωτος και αναναπλήρωτο το κενό που άφησε τόσο στην αδελφότητα όσο και στη  μικρή μας κοινωνία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος