τοπικά

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τα επίθετα είναι σαν σφραγίδες, σαν ημερομηνίες λήξης πάνω σε προϊόντα. Πινακίδες που σε οδηγούν σε τόπους, πριν σου δοθεί η ευκαιρία να τους ανακαλύψεις μόνος σου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένουμε σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές γενικά νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένουμε σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές γενικά νεφώσεις.Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Λίγες μόλις ώρες μετά τη συμφωνία Αθήνας-Ουάσινγκτον για τον εκσυγχρονισμό των F-16, δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν πτήσεις στο Αιγαίο. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κίνδυνος «μπλακ-άουτ» προέκυψε τις τελευταίες ώρες στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, αναφορικά με την Παθολογική Κλινική, τη «ναυαρχίδα» περιστατικών για ένα δημόσιο νοσοκομείο.Ένας από τους ιατρούς της Παθολογικής Κλινικής, ανακοίνωσε στη διοίκηση πως θα παραιτηθεί τις επόμενες ημέρες και το βράδυ της Τρίτης (17/10), η Παθολογική Κλινική έμεινε χωρίς εφημέρευση. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος