τοπικά

«Δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση». Αυτή ήταν η απάντηση κυβερνητικής πηγής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη φημολογούμενη έξοδο στις αγορές. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Την επιστροφή στις αγορές με «λογικό επιτόκιο» προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), σχολιάζοντας την πρόθεση της Αθήνας να προχωρήσει στην έκδοση δοκιμαστικού ομολόγου, πενταετούς διάρκειας. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την επιστροφή στις αγορές με «λογικό επιτόκιο» προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), σχολιάζοντας την πρόθεση της Αθήνας να προχωρήσει στην έκδοση δοκιμαστικού ομολόγου, πενταετούς διάρκειας (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μια εξήγηση για την αναβολή εξόδου της Ελλάδας στις αγορές δίνει με χθεσινοβραδινό (Τρίτη) δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg. Επικαλούμενο τρεις ανώνυμες πηγές, το πρακτορείο επισημαίνει ότι η έκδοση ομολόγων αντιμετωπίζει καθυστερήσεις, εν μέρει εξαιτίας του ανωτάτου ορίου για το ύψος του χρέους της χώρας που έχει θέσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που δεν επιτρέπει για (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Star Channel με αγωγή κατά του Δημοσίου ζητά 32,4 εκατ. ευρώ για να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη επειδή στον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των καναλιών δεν πήρε άδεια και έτσι έχασε το Survivor και μαζί με αυτό τα εκατομμύρια των διαφημιστικών του εσόδων. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου, με ανακοίνωσή της αναφέρεται στη λειτουργία των δημοτικών/λαϊκών αγορών στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες και στους ελέγχους που πραγματοποιούνται για την τήρηση της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία τους.Όπως σημειώνει "μέσα στα προβλεπόμενα θεσμικά πλαίσια και με την συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων υλοποιήθηκε ένα από τα χρόνια αίτημα κ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η "παράλογη" πραγματικότητα της Γερμανίας, ο δρόμος της καινοτομίας και η πρόκληση της μετεξέλιξης που θα έπρεπε να απασχολεί την αντιπαραγωγική Ελλάδα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η κυβέρνηση δεν αποφασίζει έξοδο στις αγορές με βάση τη φημολογία και τα δημοσιεύματα, αλλά διερευνώντας πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για την προετοιμασία του εδάφους για πλήρη έξοδο στις αγορές μετά τη λήξη του προγράμματος, ανέφερε την Πέμπτη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Είναι ζήτημα αρχής να μη σχολιάζουμε εθνικές νομικές διαδικασίες». Αυτό απάντησε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Είναι ζήτημα αρχής να μη σχολιάζουμε εθνικές νομικές διαδικασίες». Αυτό απάντησε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα αναβαθμίσει με δικά της έξοδα το λογισμικό όλων των οχημάτων που κινούνται με πετρελαιοκινητήρες, στοχεύοντας στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών μετά το Diesel Gate (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  «Είναι ζήτημα αρχής να μη σχολιάζουμε εθνικές νομικές διαδικασίες». Αυτό απάντησε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με ηχηρό τρόπο απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις προκλήσεις της Αγκυρας στο Αιγαίο, υπενθυμίζοντας από την καρδιά του Αιγαίου το «Μολών λαβέ». Καταθέτοντας στεφάνι στον Αϊ-Στράτη, στη μνήμη του υποσμηναγού Σιαλμά που κατέπεσε μετά από αερομαχία με τουρκικά αεροσκάφη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ξεκάθαρα:. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μπορεί να μην ανακοίνωσε επίσημα ότι θα διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων στις επόμενες εκλογές αλλά το άφησε κάτι παραπάνω από ανοιχτό το ενδεχόμενο απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο λόγος για τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη που παρουσίασε τον Όμιλο Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» σε συνέντευξη τύπου που έδωσε […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος