τοπικά

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το όνομα των Σκοπίων ζητά ο Πάνος Καμμένος.Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με άρθρο του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» τονίζει ότι πρέπει οι πολίτες να αποφασίσουν. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Πολιτική«Η θέση του Πάνου Καμμένου ως προέδρου των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό είναι λάθος, όπως λάθος ήταν και η πρότασή του για δημοψήφισμα γιατί δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική με αυτούς τους όρους», δήλωσε την Τετάρτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.  «Σε περίπτωση που οι κυβερνητικές διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια καταλήξουν σε λύση, τότε ο καθένας θα πρέπει να αναλ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Τι έχει να χάσει η Ελλάδα, αν δεν επιλυθεί μέσα στο 2018 το ζήτημα του ονόματος της FYROM; – Τα Σκόπια είναι που έχουν ζόρι και επείγονται – Όχι εμείς  Ποιος θα απαντήσει στον κάθε Έλληνα που αναρωτιέται, τι είναι αυτό που επιβάλλει στην κυβέρνηση να κλείσει το Σκοπιανό, εντός περιορισμένων χρονικών ορίων; Η ίδια .. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μήπως την… εντιμότητα την καθορίζουν αποκλειστικά οι επιθυμίες των Σκοπιανών και όχι τα Εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων;   Συνήθης επωδός όλων όσοι πιέζουν για την άμεση επίλυση του χρονίου προβλήματος της ονομασίας των Σκοπίων είναι ότι πρέπει, επί τέλους, να βρεθεί ένας «έντιμος» συμβιβασμός. Όπου ως «έντιμο» συμβιβασμό εννοούν την εκ μέρους της Ελλάδας αποδοχή . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος