τοπικά

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πιτούλης Θωμάς και οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 13:00 μμ στην Αίθουσα Συνεδριάσεων (Π. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

ΑΠΟ ΤΟ 2018Από του χρόνου η Ιταλία θα σταματήσει να κόβει κέρματα του ενός και δύο λεπτών του ευρώ προς μεγάλη ικανοποίηση των σερβιτόρων, όχι όμως και των καταναλωτών.  Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο τρίτο κατάστημα που «χτύπησε» μέσα στο μεσημέρι της Παρασκευής, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι είχε κρύψει στην τσάντα της διάφορα ενδύματα των οποίων τις αντικλεπτικές ετικέτες είχε κόψει Κοκέτα αλλά… σπαγκοραμμένη ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε βρει τρόπο να εξασφαλίζει δωρεάν καινούργια ρούχα, κλέβοντάς τα από τα καταστήματα τα οποία επισκεπτόταν ως πελάτισσα αφού έκοβε τα αντικλεπτικά! (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Για την «Ευρώπη της εκμετάλλευσης» έκανε λόγο ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Επωνύμως» της ΕΡΤ1 και τον Βασίλη Ταλαμάγκα. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς, εκπροσώπους της εκπαίδευσης, Αυτοδιοίκησης, μαθητές-γονείς και πολίτες απευθύνει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη τελετή αφής της Φλόγας σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου στις 8 μ.μ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ακολουθεί το παράδειγμα της Ολλανδίας και της Φινλανδίας - Διαφωνούν οι ενώσεις καταναλωτών - Από 1η Ιανουαρίου του 2018 το ιταλικό νομισματοκοπείο δεν θα κόβει πλέον κέρματα του ενός και δύο λεπτών του ευρώ. Από του χρόνου η Ιταλία θα σταματήσει να κόβει κέρματα του ενός και δύο λεπτών του ευρώ προς μεγάλη ικανοποίηση των. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Ιταλία θα σταματήσει από τον ερχόμενο Ιανουάριο να κόβει κέρματα του ενός και δύο λεπτών του ευρώ, μετά από απόφαση που ελήφθη από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής και αναμένεται, τώρα να υιοθετηθεί από την κυβέρνηση με ειδικό διάταγμα (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος