τοπικά

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, που διαπράχθηκε προχθές (11-01-2018) το πρωί, στην Ανατολή Ιωαννίνων.Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ένας 36χρονος και μία 33χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Ψηλά βάζει τον πήχη για το 2018 η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, καθώς θέτει μια σειρά από στόχους, που η επίτευξή τους θα ανεβάσει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.Σε πρώτη προτεραιότητα τίθεται η ένταξη του 4ου κτηρίου στις λειτουργίες του νοσοκομείου. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Πολύ σημαντική αποδείχθηκε η συμβολή των εργαζομένων με το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Ιωαννιτών, αφού και κάποιες χρήσιμες παρεμβάσεις έγιναν σε διάφορες περιοχές και εξοικονομήθηκε ένα μεγάλο ποσό, ύψους 2,3 εκατ. ευρώ! Αυτό ουσιαστικά ήταν το συμπέρασμα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Νάστος, ο οποίος μάλιστα ευχαρίστησε δημ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος