τοπικά

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά στον «Οδικό άξονα Πανηπειρωτικό Στάδιο-κόμβος Βογιάννου».Θετική γνωμοδότηση με όρους, αποφάσισε η Επιτροπή Περιβάλλοντος χωρικού σχεδιασμού και ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου προεδρεύει η αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Συζητήσεις, συναυλίες και πλούσιο πρόγραμμα είχαν και οι διήμερες εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ στα Γιάννενα, την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασαν, στο πάρκο Λιθαρίτσια, όπου κεντρικός.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Να μην ανατεθεί η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2024 στην Τουρκία, ζητεί από την UEFA ο επικεφαλής των Γερμανών Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο το καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν να εκμεταλλευτεί το αθλητικό γεγονός προς το συμφέρον του (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ευθείες βολές για πλημμελείς ελέγχους και αδράνεια σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου, εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης κατά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων.Η παρατεταμένη ανομβρία ανέδειξε, σύμφωνα με τον κ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Πληροφορούμε το κοινό ότι την 03, 04 και 05 Οκτωβρίου 2017 και από ώρες 08:00 μέχρι 22:00, θα εκτελούνται βολές όπλων ευθυτενούς και καμπύλης τροχιάς, στο ύψωμα «ΠΕΝΤΑΛΩΝΙ» ΖΙΤΣΑΣ Ιωαννίνων. Επικίνδυνη περιοχή είναι αυτή που περικλείεται μεταξύ των ΥΨΩΜΑ ΜΠΟΛΙ φ 38ο 97΄02΄΄  λ 22ο 16΄81΄΄ -ΥΨΩΜΑ ΑΓ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένα από τα σημαντικότερα και αρχαιότερα ιερά της Αθήνας,ο Ναός του Ολυμπίου Διός παίρνει τον δρόμο της δομικής στερέωσης και συντήρησης, μετά το «πράσινο φως» που έδωσαν πρόσφατα σε σχετικές μελέτες τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικό Συμβούλιο . «Το μνημείο έχει πολλά προβλήματα δομικής αποκατάστασης. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η Ένωση Αγρινίου ανακοινώνει ότι ξεκίνησε την παραλαβή πράσινης ελιάς για την ελαιοκομική περίοδο 2017-2018. Φέτος,  με νέες συνεργασίες και διευρυμένο δίκτυο παραλαβής Οι παραγωγοί καλούνται να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγρινίου στη Σπολάϊτα, όπου και το εργοστάσιο επεξεργασίας – τυποποίησης βρώσιμης ελιάς, στα υποκαταστήματα της Λεπενούς και της Αμφιλοχίας και στα κατά τόπους Σ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος