τοπικά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» ανακοινώνει ότι την περίοδο 2017-2018 πρόκειται να λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα:1. Χορευτικά τμήματα για μικρούς και μεγάλους2. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Βόνιτσας καλείστε την Δευτέρα 25-9-2017 και ώρα 6:00 το απόγευμα, στο χώρο του Γυμνασίου Βόνιτσας για να […] (όλο το άρθρο)

τοπικά

Aναλυτικά: Ως θεσμική οργάνωση εκπροσώπησης των ελεύθερων αλιέων αλλά και των παράκτιων του διευρυμένου δήμου Ι.Π Μεσολογγίου επιδιώξαμε να συμμετάσχουμε στη συζήτηση που θα γίνει […]. (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Έγινε η αρχή και τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντικές διοργανώσεις, κυρίως πιο αποδοτικές για τα καταστήματα» σημειώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου δήμου Πύλης Κώστας Βοϊτσίδης, αναφερόμενος στην πρώτη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» στην κωμόπολη. Η «Λευκή Νύχτα» διοργανώθηκε από τον δήμο Πύλης και τον Εμπορικό Σύλλογο την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Βακτήρια που τρέφονται από το πετρέλαιο δύνανται να εξυγιάνουν το οικοσύστημα του Σαρωνικού ή να διευκολύνουν τη συλλογή του πετρελαίου, μετά τη ρύπανση που προκλήθηκε από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ». . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Έγγραφα που ανήκουν στην 63χρονη Βρετανίδα τουρίστρια που αναζητείται από το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν στην περιοχή των Πετρωτών Ροδόπης. Στην περιοχή βρέθηκαν και ανθρώπινα μέλη, που φέρουν σημάδια από επίθεση ζώων τα οποία θα εξεταστούν, προκειμένου να ταυτοποιηθούν. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Με την ελπίδα να μην χρειαστεί να ξαναζήσουν τις δύσκολες στιγμές της περσινής σχολικής χρονιάς, που κύλησε με τεράστια λειτουργικά προβλήματα και χωρίς ίχνος χρηματοδότησης, το Σχολείο Β’ Ευκαιρίας Ιωαννίνων προετοιμάζεται για τη νέα σχολική χρονιά. Οι εγγραφές από τους ενδιαφερόμενους έχουν ήδη ξεκινήσει και στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης των εν δυνάμει μαθητών, η διεύθυνση και οι κ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μεγάλο το ενδιαφέρον των υποψήφιων μαθητών στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Από του χρόνου και… βλέπουμε σε Θέρμο και Βόνιτσα Με θετικούς οιωνούς ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά για το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου. Τα μαθήματα δεν έχουν αρχίσει για όλους τους κύκλους, ενώ οι εγγραφές που ξεκίνησαν από τον Ιούνιο και θα διαρκέσουν μέχρι τα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Stop από το υπουργείο στα δύο παραρτήματα τ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Από το δεξαμενόπλοιο «Siros» ξεκίνησε η απάντληση των πετρελαιοειδών του βυθισμένου πλοίου «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» στον Σαρωνικό, νοτιοδυτικά της Αταλάντης, παρά το γεγονός ότι με αρχικό του έγγραφο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, είχε γνωστοποιήσει στον όμιλο «Σπανόπουλου» -που έχει οριστεί υπεύθυνη εταιρεία για τη διαχείριση του ναυαγίου- ότι το «Aegean Breeze I» θα πραγματοποιήσει τη φόρτωση των καυσίμ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος