τοπικά

Εκατοντάδες συγχαρητήρια δέχθηκε η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ για το δημοσίευμα που περιγράφει τα “μαύρα χάλια” που επικρατούν στην Αλεξανδρούπολη λόγω έλλειψης χώρων στάθμευσης “Τρικυμία σε ένα ποτήρι νερό” προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με την δημοσίευση του κύριου άρθρου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, που είχε τίτλο: “ΑΣ ΤΟΥΣ… ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ” (Βλέπε φύλλο 5 Σεπτεμβρίου 2017). Το . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Εν όψει του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου Πελοποννήσου, 26-27 Φεβρουρίου 2018, στην Τρίπολη, κυβερνητικοί παράγοντες συναντήθηκαν με φορείς σε κάθε νομό της περιφέρειας, προκειμένου να διατυπωθούν απόψεις που θα συμβάλλουν στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας. Οι περισσότεροι των φορέων και των δήμων προσκόμισαν μακρύ κατάλογο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το αυτοκίνητο δεν πέρασε στον περίβολο της προεδρικής κατοικίας. Συνελήφθη η γυναίκα που το οδηγούσε. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Περίπου 1,5 κιλό ηρωίνης κατάσχεσαν το πρωί της Παρασκευής, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Πρεβέζης, οι οποίοι προχώρησαν και σε τρεις συλλήψεις (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο παραθαλάσσιο Αγγελοχώρι του Δήμου Θερμαϊκού ο κελευστής του Πολεμικού Ναυτικού περιμένει απόψε μια ασυνήθιστη επίσκεψη στο ισόγειό του. Για. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο ένα βίντεο που δημοσίευσε ο «Φιλελεύθερος», στο οποίο εμφανίζεται γιατρός να κοροϊδεύει ασθενή, ο οποίος σφαδάζει από τους πόνους. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον «Φιλελεύθερο», ο άνδρας περίμενε στο κρεβάτι του νοσοκομείου για περίπου μία ώρα χωρίς να του δίνει κανείς σημασία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος