τοπικά

Γίνεται ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός τον κόσμο, μετά την Κίνα, με τη νέα μονάδα τήξεως στην Άπω Ανατολή  Η Ρωσία θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερες παραγωγός χρυσού παγκοσμίως μετά τα εγκαίνια μίας μεγάλης μονάδος εξορύξεως και τήξεως στην Άπω Ανατολή. Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρμοδίων ρωσικών αρχών μετά την έναρξη λειτουργίας της μονάδος από την . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Η Ελλάδα εξέδωσε στην Ρωσία τον Αρτούρ Ντζιόγιεφ , έναν από τους αρχηγούς μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Ανακριτικής (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη (αφού αφαιρεθεί η επίδραση εξωγενών παραγόντων) βελτιώθηκαν κατά 40%, στα 372 εκατ. ευρώ, ενώ τα δημοσιευμένα κέρδη αυξήθηκαν κατά 17%, στα 384 εκατ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εντολές στην τουρκική αμυντική βιομηχανία να προχωρήσει στον σχεδιασμό και την παραγωγή μη επανδρωμένου άρματος [.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα Δ’ Τριμήνου, καθώς και τα ετήσια 2017. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι ακαθάριστες ετήσιες αποδοχές του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι έφτασαν πέρσι (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μια παρουσιάστρια πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής στις ΗΠΑ μετέδωσε τον τοκετό της από την εκπομπή, σύμφωνα με το BBC. Η Κάσιντεϊ Πρόκτορ, μια. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι συνελήφθη για λίγο από την αστυνομία στη Μόσχα, λιγότερο από έναν (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ήταν αργά χθες το βράδυ όταν προέκυπτε το θέμα που είχε προκύψει με ένα βίντεο [.. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών διοργανώνει ειδικό θεματικό συμπόσιο με θέμα «Ευάλωτη Γεωργία της Θεσσαλίας: Παρόν-Προοπτικές», την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Κτήριο Κατσίγρα). Στόχοι της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί το θέμα της ευάλωτης ή ευπαθού (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνεχίζονται οι καινοτομίες της γαλακτοβιομηχανίας "Όλυμπος" με την παραγωγή προϊόντων στοχευμένης διατροφικής αξίας. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Οι ακαθάριστες ετήσιες αποδοχές του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι έφτασαν πέρσι τα 396.900 ευρώ, αυξήθηκαν δηλαδή κατά περίπου 2% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα ο οργανισμός. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη στάση της Δύσης στο συριακό ζήτημα, λέγοντας ότι η Μόσχα έχει την υπόνοια ότι η Δύση θέλει να μετατοπίσει το ενδιαφέρον της από τις συνομιλίες της Γενεύης στην υλοποίηση ενός σχεδίου «Β» (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΑρχικά ήταν οι Ρώσοι, μετά ένας σκύλος. Δύο φορές, μέσα σε τέσσερις ημέρες, η συντηρητική  γερμανική εφημερίδα Bild, με πωλήσεις 1,5 εκατομμύρια φύλλα καθημερινά, επέκρινε την ακεραιότητα του Σοσιαλ-δημοκρατικού κόμματος (SPD), αλλά της γύρισε μπούμερανγκ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος