τοπικά

Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουνίου, στη Λότζια η σύμβαση για την τσιμεντόστρωση αγροτικών δρόμων που βρίσκονται στις δημοτικές ενότητες και δημοτικές κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου. Την σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Συμβαίνει μόνο στην Σουηδία και κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς γιατί: εκατοντάδες παιδιά πέφτουν σε κώμα αφότου πληροφορούνται πως οι οικογένειές (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Κώστας Καραμόσχος από την Λήμνο συνεχίζει και εξελίσσει παρά τις δυσκολίες την οικογενειακή επιχείρηση με θερμοκήπια με νέες ιδέες και αγροτική καινοτομία! (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ Πυκνό χιόνι πέφτει, από τα ξημερώματα, τόσο στο κεντρικό, όσο και στο ανατολικό Πήλιο, ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπως στα Καλά Νερά, ενώ από τη σφοδρή χιονόπτωση έκλεισε για σήμερα και το Χιονοδρομικό Κέντρο. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες μικρομεσαίους αγρότες από τον κάμπο της Καρδίτσας που με τα τρακτέρ τους έστησαν δυναμικό μπλόκο στον αυτοκινητόδρομο Ε65, στο ύψος των κυκλικών κόμβων (Δέλτα). 300 τρακτέρ βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας στον δρόμο, παραταγμένα εκατέρωθεν των δύο οδικών ρευμάτων. (όλο το άρθρο)

τοπικά

“Θολό” παραμένει το τοπίο σχετικά με τις πληρωμές των δικαιούχων του προγράμματος Δάσωσης Γαιών για το Ν. Λάρισας και ιδιαίτερα την επαρχία Φαρσάλων, μετά και την απάντηση που έλαβε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από τα ξημερώματα της Τετάρτης με κύρια χαρακτηριστικά τους ισχυρούς ανέμους, το τσουχτερό κρύο και τις χιονοπτώσεις που έκαναν την εμφάνισή τους ακόμα και στην Αττική. Λευκό το τοπίο στην Πάρνηθα ενώ πυκνό χιόνι πέφτει τόσο στο κεντρικό, όσο και στο ανατολικό Πήλιο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

 Πυκνό χιόνι πέφτει, από τα ξημερώματα, τόσο στο κεντρικό, όσο και στο ανατολικό Πήλιο, ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπως στα Καλά Νερά, ενώ από τη σφοδρή χιονόπτωση έκλεισε για σήμερα και το Χιονοδρομικό Κέντρο.    Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται από την Πορταριά και πάνω, ενώ το ύψος του χιονιού έχει φθάσει το ένα μέτρο στα Χάνια. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ   Πυκνό χιόνι πέφτει, από τα ξημερώματα, τόσο στο κεντρικό, όσο και στο ανατολικό Πήλιο, ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπως στα Καλά Νερά, ενώ από τη σφοδρή χιονόπτωση έκλεισε για σήμερα και το Χιονοδρομικό Κέντρο. Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται από την Πορταριά και πάνω, ενώ το ύψος του χιονιού έχει φθάσει το ένα μέτρο στα Χάνια. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος