τοπικά

Τέλος τριών λεπτών του ευρώ προβλέπεται για κάθε πλαστική σακούλα που θα χρησιμοποιούν οι καταναλωτές, όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο για την «Τροποποίηση ν. 2939/2001 για την εναλλακτική διαχείριση των συσκευασιών και άλλων προϊόντων, προσαρμογή στην οδηγία 2015/720/ΕΕ, ρύθμιση θεμάτων του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης και άλλες διατάξεις». (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο Ιωσήφ Λιβανός, βασικός μάρτυρας στην υπόθεση, κατέθεσε για εκατομμύρια ευρώ που διακινούνταν "μαύρα" στον όμιλο του ζεύγους Καρούζου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που έχει κλέψει την παράσταση στο My style rocks με τις εντυπωσιακές της αναλογίες. φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε ανοικτά για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στο αποψινό επεισόδιο του  Nomads θα παρακολουθήσουμε την τρίτη αποχώρηση από το NOMADS. Στην αρχή του επεισοδίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τις 3 ομάδες, την ομάδα των Ωκεανών, της Φωτιάς & της Ζούγκλας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οικογενειακή τραγωδία στο Μιλάνο με 49χρονο που πυρπόλησε το σπίτι όπου διέμενε με τη σύζυγό και τα τέσσερα παιδιά τους, παρασύροντας στον θάνατο τα τρία απ' αυτά, ηλικίας 3-12 ετών (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος