τοπικά

  Μετ’ εμποδίων κάνουν τη δουλειά τους κάθε χειμώνα οι δασεργάτες, εξαιτίας της έλλειψης διαχειριστικών μελετών, που δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην επαγγελματική τους δραστηριότητα. Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του Ioannina TV, παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις, αλλά και τις δυνατότητες που παρέχει το νομοθετικό πλαίσιο που εκσυγχρονίζεται διαρκώς, τόσο οι δασικές υπηρεσίες που διαχειρίζονται (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 650 ευρώ προς τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις στους Δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας και Μεγαρέων, που δεν λειτουργούν πια λόγω των πολύνεκρων πλημμυρών, μελέτα το υπουργείο Εργασίας.Αυτό είπε η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στο 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο ρέμα του Ποδονίφτη ήταν αφιερωμένη η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Αφορμή στάθηκε το αντιπλημμυρικό έργο της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται στη φάση διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και περιλαμβάνει τον εγκιβωτισμό των 800μ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Ερντογάν δεν είναι αιώνιος, αλλά η Τουρκία θα είναι πάντα εδώ, σημαντική για την Ελλάδα και την Ευρώπη, σημειώνει ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (IISS), καθηγητής Φρανσουά Εσμπούρ, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πριν λίγο καιρό στην «Εποχή» έγραψα για τον πρώην Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας. Εκεί φαινόταν ανάγλυφα ο τρόπος με τον οποίο το ελληνικό κράτος και οι εκάστοτε κυβερνήσεις διαχειρίστηκαν τα χρήματα των εργαζομένων και ταυτόχρονα ο τρόπος με τον οποίο κρατούνταν όμηροι ένα μεγάλο τμήμα των εργαζομένων είτε είχαν πάρει σπίτια από τον ΟΕΚ είτε το απέκτησαν με δάνειο, επίσης από […] The post Υπ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος