τοπικά

Τα κουνούπια αποτελούν ένα σοβαρό παράγοντα κινδύνου για την εξάπλωση ασθενειών  ενώ εξίσου δυσμενείς είναι οι επιπτώσεις στην οικονομία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων […] (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ναι καλά διαβάσατε: Τα κουνούπια της Google έχουν κατασκευαστεί για να προσπαθήσουν να μειώσουν τον πληθυσμού και να σταματήσουν τις κάθε νόσους που μεταφέρουν τα έντομα. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε νέα έκθεσή της για την ελληνική οικονομία, η τράπεζα επενδύσεων Goldman Sachs θεωρεί σχεδόν απίθανη την άμεση ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και «βλέπει» στον ορίζοντα ένα 4ο πρόγραμμα βοήθειας (όλο το άρθρο)

τοπικά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κάτω Κεράσοβο, Αγρινίου, γιόρτασε το διήμερο 19 και 20 Ιουλίου τον Αϊ Λιά του. Την παραμονή της εορτής το απόγευμα η καμπάνα ήχησε πανηγυρικά. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνεχίζονται και την Πέμπτη 20-7-2017, οι γνωστές πολυήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 32 συναπτά χρόνια στην ομώνυμη Συνοικία της Πόλης μας (όλο το άρθρο)

τοπικά

Διαφωνίες για προγραμματική σύμβαση Δήμου και ΔΕΥΑ Μετά από ομολογουμένως αρκετούς μήνες, η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου χαρακτηρίζεται ως ηπίων τόνων μιας και δεν σημειώθηκαν οι… συνηθισμένες εντάσεις και αντεγκλήσεις, προηγούμενων συνεδριάσεων. Στο στάδιο των ανακοινώσεων, ο Δημήτρης Τραπεζιώτης δήλωσε ότι παρά τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για συζήτηση στο σώμα του θέ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μετά από ομολογουμένως αρκετούς μήνες, η αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου χαρακτηρίζεται ως ηπίων τόνων μιας και δεν σημειώθηκαν οι… συνηθισμένες εντάσεις και αντεγκλήσεις, προηγούμενων συνεδριάσεων. Στο στάδιο των ανακοινώσεων, ο Δημήτρης Τραπεζιώτης δήλωσε ότι παρά τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για συζήτηση στο σώμα του θέματος του Πάρκου, αυτό δεν έχει γίνει λέγοντας ΣΥΝΕ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνεχίζονται κάθε Παρασκευή οι προβολές παιδικών ταινιών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θέρμου, στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων και δράσεων για παιδιά 5 έως 12 ετών. Την Παρασκευή 21 Ιουλίου και ώρα 11. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να διακόψει το συγκεκαλυμμένο πρόγραμμα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) για τον εξοπλισμό (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Άνοδο 4% στην περιοχή της Ευρωζώνης και 4,5% στις χώρες της ΕΕ σημειώνουν οι τιμές των ακινήτων σε σχέση με πέρυσι, ενώ αντιθέτως στην Ελλάδα τα διαμερίσματα, παλιά και νέα εξακολουθούν να σημειώνουν περαιτέρω μείωση 1,8%, σε ονομαστικούς όρους με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΤτΕ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Kοινωνική Αλληλέγγυα και Συνεργατική Οικονομία - Δωρεάν διάθεση σπόρων ντόπιων παραδοσιακών ποικιλιών από τον Περιβαλλοντικό Όμιλο ΠΕΡΙΒΟΣ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Επιμένει ελληνικά και δεν σταματά να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα στα μαγευτικά νησιά του Ιονίου. Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου που μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στο Epsilon ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους για τις μαγευτικές παραλίες των Επτανήσων. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σήμερα η συνεδρίαση του ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα. Το κρίσιμο ερώτημα είναι αν το Ταμείο θα θέσει κάποια συγκεκριμένη προθεσμία στους Ευρωπαίους σχετικά με το ελληνικό χρέος. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  Η Κοινωνία των Δημοτών ανανεωμένη, με δύο νέα μέλη της στο Δημοτικό Συμβούλιο την Χαριτωνίδου Ειρήνη και τον Ρεκάρη Μιχάλη συνεχίζει τη μάχιμη και δημιουργική πορεία της με σκοπό την πλήρη δικαίωση των στόχων της.Για ανατροπή όλων εκείνων των πολιτικών και πρακτικών που έχουν φέρει την πόλη μας σε αυτή τη δυσμενή, από άποψη καθημερινότητας, ποιότητας ζωής και ανάπτυξης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Boogaloo - Tabula Rasa , τα δύο bar που απογειώνουν την διασκέδαση στην πλατεία της Αντιπάρου κάθε βράδυ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των guest djs για το φετινό καλοκαίρι! (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε ένα εκτενές πρόγραμμα καθαρισμού των πρανών των δρόμων προϋπολογισμού 150.000 ευρώ στο μεγαλύτερο τμήμα του Εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου μήκους 1800 χλμ προχωρά η Περ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Δωρεάν internet για δύο χρόνια σε όλους τους κατοίκους 47 νησιών της χώρας Την παροχή δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης internet στους μονίμους κατοίκους των απομακρυσμένων Νησιών της χώρας προβλέπει νέο πρόγραμμα που ξεκινάει με την .. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Διακοπές εθελοντικής εργασίας διοργανώνει για 12η  χρονιά η  Φυσιολατρική κίνηση Βριλησσός, συνεχίζοντας μια πρωτοβουλία  που ξεκίνησε το 2005 στην Ικαρία (όλο το άρθρο)

τοπικά

  Πράσινο φως για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, την ανάπλαση της παραποτάμιας περιοχής Τύριας, δίνει η απόφαση οριστικής ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020". . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μετά την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών αλλά και των θυρίδων των μελών του ΔΣ της ΑΕΠΙ, οι εισαγγελικές αρχές με τη βοήθεια της οικονομικής αστυνομίας, συνεχίζουν τις έρευνες και τις κατασχέσεις, αφού αναμένεται -εάν δεν έχει ήδη γίνει- η δέσμευση και των άυλων περιουσιακών στοιχείων της ΑΕΠΙ μέχρι του ποσού των 10.000. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο η Μπέλα Χαντίντ, ένα από τα πιο hot μοντέλα παγκοσμίως, απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι. Η 20χρονη καλλονή καταγράφηκε από την κάμερα πάνω στο φουσκωτό σκάφος με το όνομα "Αφρός". (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Πόσο ακόμη θα διαρκέσει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων από την ΕΚΤ; Κάποιες πρώτες ενδείξεις αναμένονται από τη σημερινή συνεδρίαση του εκτελεστικού συμβουλίου της. Τις περασμένες εβδομάδες φάνηκε και πάλι πόσο νευρικά αντέδρασαν τα χρηματιστήρια ακόμη κι όταν ο Μάριο Ντράγκι, επικεφαλής της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας, σε αντίθεση με το παρελθόν, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις προοπτικές (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε κάποια παρανόηση των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού, ενδεχομένως και σε κάποιο λάθος προγραμματισμό του δήμου Ζίτσας και της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων οφείλεται η «παράλειψη» του αρχαιολογικού χώρου Γαρδικίου από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που ανακοίνωσε το ΚΑΣ για την Πανσέληνο της 7ης Αυγούστου. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος